Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kellene reagáljak ha...

Mit kellene reagáljak ha kaptunk egy panaszlevelet a szomszédtól?

Figyelt kérdés

Nem kertes hanem téglalakás, u alakban, mi vagyunk a közepén, a tetején.

Dél-keleti fekvésű, 25-30 fok van folyamatosan, így nyitva tartjuk a teraszajtót és az ablakunkat.

Hajnal 4-6 között egyszer ébred a fiunk, és 5 percet sír míg én elkészítem a tápszert az apja meg bepelenkázza. Az etetésben bealszik, szóval sírás nélkül tesszük le reggel 7-8-ig egy extra szundira.

Ezen kívül max 1 órát sír 24 órára lebontva, itt 10 perc ott 5 perc, de ez is max, kifejezetten "jó" baba, elvan mindig.

4 hónapos.

Azt aláírom, amikor sír akkor telitorokból vereti, tényleg hangos.

Kaptunk egy névtelen levelet a postaládánkba, hogy ha a gyerek hajnal négykor bőg akkor csukjuk be az ablakot. Elég passzív agresszív stílusban, aláhúzásokkal, sok felkiáltójellel, név, cím nélkül.

Ti mennyire vennétek ezt komolyan, és hogy kezelnétek.

Van tippem ki az, lakik itt egy fickó aki mindig bunkó.

2020. szept. 16. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
59%

Fú, a gyereksírás tényleg baromi idegesítő tud lenni. Nekünk is van egy baba a házban, ő folyton ordít, de nem kevés ideig, mintha nyúznák. Szerintem ott sírni hagyós anyuka van. Konkrétan órákig képesek nyitott ablaknál bömböltetni a gyereket. Amúgy új építésű ház, mindenkinek van klímája. Mi mindig becsukjuk az ablakot ha rákezdi, de utálom azokat a szomszédokat mint a szart, néha én is gondolkoztam már levél íráson, vagy a liftbe kiragasztani cetlit. Csak én alapból nem vagyok ilyen, csukok inkább ablakot én. Csak közben fortyogok, mert szerintem alap, hogy akinél van a zajforrás, az csukja be. Akinek ennyi nem jön át, arról nem sok jót feltételezek, szóval egy udvarias levelke lehet semmit nem érne. Mert akit nem zavar, hogy mást zavar a gyereke, az alapból surmó. Mindegy, fogok én még bulit tartani, mikor aludna a baba... Eddig figyeltem a hangerőre, meg csuktam ablakot, így tuti nem fogok. Az a szerencse, hogy ez a baba este alszik, csak nap közben ordít. Ha este is ordítana, szerintem megőrülnék. Nálunk amúgy sokakat zavar, beszélgettem már erről több lakóval, csak senki nem szólt még nekik.

Szóval csukd be azt az ablakot.

2020. szept. 18. 15:16
 62/65 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó, persze hogy nem szólnak, még is mit tudna tenni? Neked sincs gyereked az tuti különben tudnád hogy vannak babák akik az anyjuk kezében is képesek órákig ordítani úgy hogy látszólag nincs okuk rá. Vannak ilyenek és hidd el neki sokkal nehezebb ez mentálisan mint neked. Bosszút forralni egy babán..? Ehhez külön gratulálok, emberségből jeles.
2020. szept. 18. 15:40
 63/65 anonim ***** válasza:
45%

62-es, mi az, hogy mit tudna tenni? Csukja be az ablakot! Azért ez nem egy atomfizika... De le is írtam sokszor, hogy ennyit várnék el, szóval szövegértésből és probléma megoldásból jeles.

Nem forralok kifejezetten bosszút, de ha őket nem érdekli ha parasztok, akkor engem sem. Nem fogok kifejezettem emiatt bulit rendezni, de ha rendezek, akkor nem leszek tekintettel én sem rájuk.

2020. szept. 18. 20:24
 64/65 anonim ***** válasza:
53%
Nekem szerencsére olyan szomszédaim vannak, akik nem nyitott ablaknál hagyják sírni a gyerekeiket. Persze, hallom ha sír, de eszemben sincs szólni, nem zavar. Nincs is háború. Nekik is lehet normálisan viselkedni és akkor nincs gond.
2020. szept. 18. 21:26
 65/65 anonim ***** válasza:
49%

Letojhatod, de akkor majd ő is letojja, ha házibulit tart és a gyereked felébred miután nagy nehezen elaltattad...

Persze, lehet ezt kedvesebben is megfogalmazni, de teljesen igaza van. Nem azt kérte, hogy költözzetek el vagy húzzátok le a gyereket a wc-n, hanem hogy csukjátok be az ablakot. 5 mp-es mozdulat. Ő meg aludni szeretne, neked tök mindegy, mert otthon vagy vele egész nap, de másnak esetleg a munkája múlik azon, hogy ne egyhuzamban kialvatlanul menjen be, vagy esetleg a 12 órás műszak után ki szeretné aludni magát.

2020. szept. 24. 16:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!