Mit kellene reagáljak ha kaptunk egy panaszlevelet a szomszédtól?
Nem kertes hanem téglalakás, u alakban, mi vagyunk a közepén, a tetején.
Dél-keleti fekvésű, 25-30 fok van folyamatosan, így nyitva tartjuk a teraszajtót és az ablakunkat.
Hajnal 4-6 között egyszer ébred a fiunk, és 5 percet sír míg én elkészítem a tápszert az apja meg bepelenkázza. Az etetésben bealszik, szóval sírás nélkül tesszük le reggel 7-8-ig egy extra szundira.
Ezen kívül max 1 órát sír 24 órára lebontva, itt 10 perc ott 5 perc, de ez is max, kifejezetten "jó" baba, elvan mindig.
4 hónapos.
Azt aláírom, amikor sír akkor telitorokból vereti, tényleg hangos.
Kaptunk egy névtelen levelet a postaládánkba, hogy ha a gyerek hajnal négykor bőg akkor csukjuk be az ablakot. Elég passzív agresszív stílusban, aláhúzásokkal, sok felkiáltójellel, név, cím nélkül.
Ti mennyire vennétek ezt komolyan, és hogy kezelnétek.
Van tippem ki az, lakik itt egy fickó aki mindig bunkó.
Fú, na ide kár barmit kiírni.
Nem tudtam hogy van probléma amit meg kell oldjak... ha neki van problémája, mert nekem nem volt, akkor egy hét után jelezhette volna, nem tette, igy járt.
Nincs "velem senki ne bunkózzon, hö" stílusom.
Nem is ismerjük egymást senkivel, nem tudnák hogy reagálok arra ha felkeresnek.
"
anonymuss24
.
Tiltás
2020. szeptember 16. 17:53
Előzmény:
A kérdésre írt válaszod: Mit kellene reagáljak ha kaptunk egy panaszlevelet a szomszédtól?
"A síró baba, nem csendháborítás, a nyitott ablakhoz jogunk van. Innentől fogva a mi jóindulatunkra van bízva, hogy vagyunk-e olyan jófejek, hogy..."
Az üzenet:
Hogy én hogy gyűlölöm a gyerekeds anyákat. Mocskos önző disznók vagytok mind!!!!!! Azthiszed kölköd van, azt onnantól akármit megtehetsz? Majd rajossz"
Ez a gyakori színvonal.
"Ok nélkül, mivel nem szóltak hogy zavarja őket"
Attól, hogy nem szóltak, hogy zavarja őket, még nem jelenti azt, hogy ok nélkül. Szerintem alap, hogy ilyen helyzetekben gondolsz a szomszédaidra is. Én például csak tv-re tudok elaludni, de este leveszem annyira a hangot, hogy éppcsak meghalljam.
Elismerem, hogy szebben is közölhette volna a szomszéd, de ha engem keltene fel minden hajnalban egy baba hónapokon át... azért megértem, hogy miért volt ilyen a stílusa.
Ahhoz meg inkább nem fűzök semmit, hogy mérgedben 2x is bedörömböltél a lakókhoz és az arcukba nyomtad a levelet, számonkérve, hogy ők írták e. Nyilván nem csak a levélírót zavarja, de ha te vérben forgó szemmel, keselyűként rontasz rá valakire, naná, hogy az ellenkezőjét mondja, mert az írásod alapján kinézném, hogy rájuk küldöd a kommandósokat is
Még nem olvastam el a válaszokat. De le se tojnám azt a levelet. Nem is tudja hogy lesz ez még rosszabb is mikor már a dackorszak kezdődik. Jó hogy családi házban élünk mert az én hasfájástól egész nap üvöltő babám miatt lehet hogy megvertek volna az ilyen okos szomszédok. Mondjuk az tény hogy ha ilyen keveset sír, akkor én arra a pár percre azért becsuknám az ablakot.
A baba születése előtt mi panelban éltünk és a szomszéd még akkor is képes volt felcsörtetni ha házirend szerinti megengedett időben porszivoztunk... Vicces volt az oreglany, az volt a szerencséje hogy sosem én nyitottam ajtót. És a páromnak végtelen türelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!