Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezért én egy szemét anya vagyok?

Ezért én egy szemét anya vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve. 22 hónapos a kisfiam, és most vagyok 7 hetes kismama. Szerettük volna nagyon a tesót.

A kisfiammal mindig is zűrös volt minden, nem volt átlagos baba sosem, rengeteget sírt, végigjártuk a neurológiát, gasztroenterológiát, DÉvény, Tsmt stb. Kb mindenki csak legyintett rá, hogy elkényeztetett, dackorszak, hasfájás, fogzás. Még nem beszél, fél a kortársaitól. Nevelési tanácsadóban valószínűsítik, hogy autista. (Több jel is utal rá).De még nem tudni milyen mértékben érintett. Hogyan tovább? Roh@dt nehéz vele az élet, egyre jobban érzem, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa.

Megvallom őszintén, fogalmam sincs, hogy mit kezdjek a helyzettel, és elkeseredésemben azt találtam mondani a férjemnek, hogy egy beteg gyerek mellé nem akarok másikat. Azóta elég feszült a légkör itthon. Úgy érzem hogy kettészakadok, akarom a babámat, de közben a már meglévőt sajnálom, hogy tőle veszem el a lehetőséget egy jobb életre, ha megszületik a kicsi.

2020. szept. 16. 14:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%
bocs, az utolsó sort nem kellett volna odaírjam.
2020. szept. 16. 19:13
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

#2 vok.

A lányom hányásig ordította magát. Senkire nem lehetett rábízni olyan durván sírós volt.

Nem tudtunk vele mit kezdeni. 20 perceket aludt. Éjjel 3 óránként ébredt 2 éves koráig!

Én tudom h milyen egy nehéz gyerekkel. 5 éves nagylány már! Semmi baja. Egyszerűen csak nehéz eset (többemberes)

4 éves volt mire rászántuk magunkat h legyen tesója.

Mert tudtuk h nem könnyű vele.

Akkor ti most mit akartok???

Még mindig nem értem miért rosszabb az ha igazoltan ADHD-s(mert azért ezzel az autizmussal nem dobálóznék még)mint eddig.

Eddig nem tudtad h nehéz vele, csak most h gyanús h papírja lesz róla?

Eddig nem gondoltatok arra h mit fog szólni egy tesóhoz? Hogy bírsz el 2 gyerekkel?

Tényleg nem értelek!!!

2020. szept. 16. 19:54
 23/26 A kérdező kommentje:

Csak most jutottam ide. Nyilván akik nem értik, én azokat is értem. Én is így gondoltam azelőtt.

Annyiban más most s helyzetünk, hogy amig mindenhonnan elküldenek, hogy semmi baja a gyereknek, addig "nyugodt" vagyok, mert ha nálam okosabbak is azt mondják, hogy én vagyok sz@r anya, akkor azt kénytelen kelletlen de elfogadom. Vágytam erre a gyerekre, mint ahogy a kistesóra is.

A papír annyiban befolyásol, hogy akkor ezt nem fogja kinőni, mint a többemberességet. A sógornőm is hisztis gyerek volt, és lám kinőtte. De vajon az én gyerekem ki fogja?

Persze, minek vállaltunk kistesót... 2 hónapja még mindenki azt hangoztatta, hogy ez ilyen korszak, mára meg nevelési tanácsadóban kötöttünk ki. Elnézést, ha megrémiszt a helyzet.

2020. szept. 16. 20:31
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert mindent elhiszel, meg teljesen rápörgeted magad a témára. Egy kétéves, ráadásul még kisebb a tied teljesen normálisan is úgy viselkedik, mint egy autista, ezért nem lehet megállapítani, hogy az-e. 22 hónapos és nem beszél semmit, nem túl meglepö, mert rengeteg kisgyerek nem tud ennyi idősen beszélni. Minél több helyre vonszolod, annál jobban összezavarnak, nekik muszáj valamit válaszolni, mert azért vitted oda, nálunk is így volt és néha én is tiszta idegbeteg voltam. Nyugodjál meg, egy kétéves nagyon fárasztó, sőt ez fél év múlva is így lesz.
2020. szept. 16. 20:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd kérdező. Mely levegő. A picit már összehoztátok, a férjed szeretne. A gyerekednek lehet, hogy semmi baja, de ha van is... az is lehet, hogy egyáltalán nem a súlyos kategória.
2020. szept. 16. 21:51
 26/26 anonim ***** válasza:

#20! 18-as vagyok

Nem nem így szokott (volt) sírni... Az én fiam sem volt könnyen vigasztalható. De figyelt ránk, a hangokra, szemünkbe nézett. Mindig korának megfelelően értett mindent maga körül. Ahogy írtam, most ő is 22 hónapos és nagyon hasonló a kérdező gyerekéhez. De mindent ért maga körül, és kiválóan megérteti magát, de egyetlen konkrét szót se mond ki. Se a védőnő se a gyerekorvos nem aggódik. Pedig ő korababa volt, szóval eleinte nálunk eleve fokozott volt az aggodalom és a figyelem is az orvosok részéről.

2020. szept. 21. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!