Hagyjuk sírni a 3honapos babát vagy ne? Mindig hisztizik amikor nincsen kézbe közbe nyitogatja a szemet és ha látja hogy senki nincs ott akkor abba hagyja .
Nem éhes, nem szomjas, "csak" azt akarja, hogy szeretgessék... és neked ez nehezedre esik? Minek kellett?
Ha a pasid jön, hogy átöleljen, őt is elküldöd a francba, hogy nem vagy éhes, ne közelíts?
Nálunk is van ilyen. Nekem 4 hónaposak, van hogy unalmukban is sírnak vagy hogy kimentem a szobából.
Meddig sír ha nem veszed fel ? Sokáig ? Hasa nem fájhat ? Vagy nem lehet fáradt , álmos ?
Egy 3 hónapos baba nem hisztizik. Valami problémája van, amihez segítséget kér. Az is lehet gond neki, hogy testközelségre vágyik. Neki az ad biztonságérzetet, ha az anyjával van.
Egyébként a babák egy ideig nem tudnak könnyezni. Szóval ebből nagy tanulságot ne vonj le.
Ha pedig akkor is sír, ha fél veszed, akkor valami gondja van, amit nem oldottál meg.
Nem csak akkor sírhat, ha valami baja van, simán csak szeretné, ha vele lennél, felvennéd, foglalkoznál vele. Én is szívesen összebújok a párommal, még ha nem is akarunk éppen szerelmeskedni, mert jól esik a közelsége, az érintése, és nem csak akkor hiányzik, ha valami konkrét testi igényem van, amit csak ő oldhat meg. Egy 3 hónapos baba még nem tud hisztizni, ő még azért sír, mert másképp nem tudja kifejezni, hogy valamire szüksége van- ez ugyanúgy lehet testi vagy lelki szükség is.
Vedd fel, babusgasd, ő most tanulja meg, hogy a világ egy megnyugtató és biztonságos hely, márpedig ha csak hagyod sírni, akkor nem éppen ez az üzenet jön le neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!