Ezért én egy szemét anya vagyok?
Nagyon el vagyok keseredve. 22 hónapos a kisfiam, és most vagyok 7 hetes kismama. Szerettük volna nagyon a tesót.
A kisfiammal mindig is zűrös volt minden, nem volt átlagos baba sosem, rengeteget sírt, végigjártuk a neurológiát, gasztroenterológiát, DÉvény, Tsmt stb. Kb mindenki csak legyintett rá, hogy elkényeztetett, dackorszak, hasfájás, fogzás. Még nem beszél, fél a kortársaitól. Nevelési tanácsadóban valószínűsítik, hogy autista. (Több jel is utal rá).De még nem tudni milyen mértékben érintett. Hogyan tovább? Roh@dt nehéz vele az élet, egyre jobban érzem, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa.
Megvallom őszintén, fogalmam sincs, hogy mit kezdjek a helyzettel, és elkeseredésemben azt találtam mondani a férjemnek, hogy egy beteg gyerek mellé nem akarok másikat. Azóta elég feszült a légkör itthon. Úgy érzem hogy kettészakadok, akarom a babámat, de közben a már meglévőt sajnálom, hogy tőle veszem el a lehetőséget egy jobb életre, ha megszületik a kicsi.
Igazából nem értelek.
Miért lenne nehezebb a kisfiaddal mint eddig?
Eddig is akartatok babát a fiatok nellé, pedig nem volt egyszerű eset. Most h lesz róla egy papírod h ő kicsit nehezebben kezelhető, már nem is kell a tesó?
Miért?
Az első válaszolóra nem reagálok.
A többieknek csak annyit, hogy inkább attól félek, hogy a fiam hogy reagál majd a kistesóra, és a vele töltött kevesebb időre. Sajnos nincs segítségem. A férjem reggeltöl estig dolgozik, nagyszülők, tesók messze.
A másik félelmem pedig, hogy a kicsi is lehet autista, vagy bármilyen beteg, és nem tudom, hogy birkóznék meg a helyzettel.
Biztos hogy nehezebb lesz a nagyobbal
Egyàtalán miért nem védekeztél hogy ne legyél terhes a másikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!