Tanacsok ujszulothoz?
Lassan megszuletik a pici,elso baba ugyhogy gyakorlatom meg semmi.
Valami tanacs? mire figyeljek oda, mit hogy es hogy ne csinaljak stb..
Az első és legfontosabb: soha senkinek ne engedd, hogy beleszóljon bármibe is. (anyós, szomszéd Julcsi néni, saját rokonság)
Bízz önmagadban és a gyermekedben.
Pihenj amikor csak tudsz. A háztartás megvár. Boldog anya boldog gyerek.
Adj magadnak időt regenerálódni. Fogyni vagy amit épp szeretnél önmagaddal kapcsolatban.
Ne akarj meghalni az első gyerekes anyukák oltárán ( lásd be ha valami nem megy azt ne erőltesd mindenáron (pl szoptatás - ez rengeteg görcsöt okoz az első gyerekeseknek, nem leszel rossz anya ha nem megy akármilyen okból kifolyólag is)
Nem fogsz megszünni mint nő, mint személy. Van a gyereken túl is élet. Semmi baj nincs abból ha néha átveszi valaki pár órára a babát.
Nem csak a gyerek létezik hanem a párod is.
Türelem, alázat, beszélgess olyan nőkkel, akik már szültek. Az első 2-3 hétben legyen veled valaki mindig, ha megoldható. És bár igazuk van az előttem szólóknak, azért az első 3 hónap igenis csak a babádról szól, te és a többiek akkor kicsit hátrább szorulnak, de ezzel nincs baj. Utána könnyebb lesz.
Nekem első perctől volt fix. hajtódós, szőrtelenítős napom, meg amikor levágtam a körmöm, feltettem egy arcpakolást. Kb. 30 perc, de sokat segített😊
"Pihenj amikor csak tudsz. A háztartás megvár. Boldog anya boldog gyerek."
És a retek meg a kosz majd megeszi őket...
"Nem fogsz megszünni mint nő, mint személy. Van a gyereken túl is élet. Semmi baj nincs abból ha néha átveszi valaki pár órára a babát."
Miután megszülte a gyereket, onnantól fogva nem nő.
Attól, hogy te nem vagy, más még lehet.
🤣🤣🤣🤣
Hm.. szóval mert valaki szül akkor onnantról kezdve már csak is anya, háztartásbeli cseléd. Értem. 🤣🤣🤣 🤦♀️
A pihenj amikor csak tudsz, nem arra értendő, hogy egye meg őket a kosz. De nagyon sokan mániákusan sikálják a lakást görcsösen akarnak erejükön felül bizonyítani..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!