Ki mennyit rak havonta félre a gyermekének életkezdésre? Milyen formában?
Jövőre születik a kisbabánk. Mi nem kaptunk semmiféle életkezdési támogatást a férjemmel, és meg is szenvedtünk emiatt rendesen, így szeretnénk, ha a mi gyerekeinknek minimum egy lakásönerőbe be tudnánk szállni, ha nem többe.
Úgy gondoltam, havi 40-50 ezret tennénk félre, aztán pár év múlva vennénk egy kis garzont kiadni, annak a kiadása fedezné a lakbért es a pénzt továbbra is tehetnénk félre (nyilván az inflációval növekedne az összeg).
Aztàn majd ha kifizettük a lakást, eladjuk és szétosztjuk a gyerekek között (kettőt tervezünk).
Oke, így kicsit meg kell húzni a nadrágszijat, nem lesz minden évben görögországi nyaralás meg a házunkkal is lassabban haladunk majd, de nekem ennyit megér, hogy el tudjam indítani a gyerekeimet.
Ti milyen formában takarítotok meg a gyereknek és mennyit?
11-nek.
Azért mert neked a pénz a legfontosabb, vannak akiknek az emberi élet. 3 éves kilány élete ne a pénzen múljon. Sajnálom, hogy te ennyire érzéketlen vagy. Csak megjegyzem. Fiam pontosan tudja, hogy mi történt. Azt mondta, hogy örül, hogy a kishúga életben maradt. Örül, hogy volt rá pénz, hogy külföldön megtudják műteni, életben maradt.
Tényleg sajnállak, hogy ennyire nem is tudom jellemtelen vagy.
Kotottem fundamentat mindegyiknek mikor megszulettek
15e/szamla amit fizetek osszesen havi 45e
Tudom nem sok, de egyedul nevelem oket ennyi futja.
Ha ismét 2 kereset lesz, havi 50 font fog menni rá, illetve fizetjük a továbbtanulását, jogsiját, első autóját. Sokaknak ennyire se futja, szerintem, még ha ez nem is nagy összeg, legalább valami.
Én nem fogok nyaraláson spórolni, legyenek szép gyerekkori élményei is.
18 neked mi a franc bajod van te érzelminyomorék?
A válaszoló leírta, hogy a fiú örül, hogy él a kishuga. Akkor?
Na ilyen fillérbszót ne neveljen soha senki, mert ennél bármi jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!