Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babalátogatóban el lehet...

Babalátogatóban el lehet kérni a babát dajkálni kicsit vagy nem illik? Várjam meg amíg az anya felajánlja? Mikor szokták megengedni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 08:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

19 vagyok

Nem, rendkívül zavar. Arcszesz szag vagy női erős parfüm egyaránt. Volt, hogy csak emiatt soron kívül megfürdettem miután hazamentek a vendégek. Ez van :) de nem mondtam vendégnek, hogy bocsi, ne fogd magadhoz, mert büdös lesz :D

Csak én pl nem parfümözök ha babához megyek, nehogy zavarjon ott bárkit. Szerintem illem kérdése.

2020. aug. 23. 14:24
 22/24 anonim ***** válasza:
84%
Engem pl nem zavar, sosem hallottam senkitől, hogy zavarná, így lehet hogy mentem már parfümmel babalatogatoba és nem bunkosagbol. Nekem is van babám és ha elmegyünk itthonról használok parfümöt is. Szoval gondolom tőlem is parfümös lesz. Illetve, izé, büdös.
2020. aug. 23. 14:26
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
17-es,nem prolisag kerdese,hanem lancdohanyos az anyos,apos es percenkent krakokgnak,fulladoznak es mikor eljonnek az erkelyen bagoznak es huzzak be a ruhan a fustot.
2020. aug. 23. 15:26
 24/24 anonim ***** válasza:
75%
Fú, a parfümtől, arcszesztől én is kivagyok. Én sem használok ha megyek baba látogatóba.
2020. aug. 23. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!