Úgy hogy nem mindenkinek van segitsege, tudod? Nekem pénteken volt a csaszár, hétfőn jöttünk haza, szerdan ment először 24 órába az uram.
Tél volt, behozta a kutya a sarat, napi többször felmosni, cipelni a porszívót a lépcsőn, főzni stb eleg szívad egy letehetetlen baba mellett.
Barátnőm panelben lakik, az ura 8 órás munkarendnen, heti 40 oraban. Az anyósa naponta vitte neki a kaját, neki csak a babát kellett 6 hétig ellátni.
Es tök igaza volt.
2020. aug. 23. 09:18
12/24 anonim válasza:
Hogy lehet egy ekkora piciről így nyilatkozni.
nem panasz volt. tény
2020. aug. 23. 09:18
13/24 anonim válasza:
Ha megkérdezed, nincs semmi gond. Nekem az anyósom állandóan szó szerint kitépte a kezemből.
2020. aug. 23. 09:26
14/24 anonim válasza:
10, ettől tény marad. Imádom, imádjuk, de amikor a vécén eltöltött rapid öt percet is ordítással veszi tudomásul, akkor igenis örülök, ha arra az öt percre valaki dajkálja. Háztartásról és egyebekről már nem is beszélek.
2020. aug. 23. 09:27
15/24 anonim válasza:
Kérdezz rá nyugodtan és tedd hozzá rögtön, hogy persze megérted ha nem, nem probléma. Így megadod a választás lehetőségét anyukának. Valaki extra parás és azt mondja inkább ne, másnak meg kifejezetten jól esik. Egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál.
2020. aug. 23. 12:12
16/24 anonim válasza:
En nem adtam,foleg ujszulottet. Lekohogik meg minden. Mar 8 hos, de utalom ha mas fogja. Mondjuk nekem baromi jol elvolt magaban is,szoval en sokat dajkalom csak a magam oromere.
2020. aug. 23. 12:15
17/24 anonim válasza:
Hú, 16-os, nem tudom, milyen proli családban élsz, ahol leköhögnek egy kisbabát...
Nemhogy örülnél, mert szeretik.
2020. aug. 23. 12:18
18/24 anonim válasza:
En szeretem, ha elkérik. Nem
Szeretem tukmálni másra a gyerekemet. Nyilván nekem ő mindennek a közepe, de van, aki nem szereti annyira a babákat és volt aki inkább hozzám jött, nem a babához. Szóval én megvárom, hogy kérjék. Annak nagyon szívesen odaadom. Nem szeretném, hogy valakire én tukmálom ő meg amúgy nem is akarná megfogni, de nem akar bunkó lenni, ezért átveszi.
2020. aug. 23. 12:19
19/24 anonim válasza:
Én odaadom, csak zavar, hogy a baba parfüm szagú lesz. Ha én vagyok a látogató, nem kérem el, nem szeretem dajkálni más babáját, mert minden baba más dolgot szeret, egy hullámhosszra kerülni nem 5 perc.
2020. aug. 23. 13:42
20/24 anonim válasza:
19-es,de jó, azt hittem, csak engem zavar a parfümszag... Amikor pacsuliszagúan kapom vissza...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!