Babalátogatónál illik az idősebbik gyereknek is vinni valamit?
Ha igen,adnátok tanácsokat mit vihetnék?15hónapos.
Köszönöm.
igen, valami apróságot vigyél
valami olyat, ami csak az övé lesz.
Most te komolyan elmennél úgy hogy nem viszel semmit ha itt azt írják? Ez bunkóság. Ha elmegyünk valahová vendégségbe illik mindenkinek vinni valami apróságot. (kivéve ha pl családi ünnepről, szülinapról névnapról van szó, de a gyerkeknek még akkor is dukál legalább egy-egy szelet csoki, vagy egy matrica stb.
Itt pl. az anyukának virág, vagy bonbon, esetleg valamilyen spéci kozmetikum, apukának egy üveg ital, az új babának valami nagyobb dolog, vagy egy kis babajáték és mondjuk pelus, ami hasznos is, a nagyobb nak meg pl zsírkréta, matricák, valami édesség.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Kedves utolsó!
Mindenképpen vittem volna valamit inkább ötlet nem volt és megerősitésre vártam igen,mert külföldön élek és nőttem fel és nem Magyar emberekhez megyek látogatóba gondoltam megkérdezem mi a szokás Magyarországon,és nem,nem érzem magam hülyének azért mert ezt a kérdést felmertem tenni.A picinek már régen megvettem,azzal nem volt probléma.Sőt az anyukának is kész.
Játék a kisfiúnak kb.2szobára való van,ceruzához,kifestőhöz túl kicsi,csokit sem kap a szüleitől,tehát én sem viszek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!