Mit illik vinni baba látogatóba?
Én úgy szoktam, hogy megkérem az anyukát, hogy szóljon mikor lehet már menni.
6 hónapos a fiam, engem sokan nem kérdeztek csak jöttek, kicsit kivoltam ettől, hogy már a kórházban is átjáró ház volt...
Azt, hogy mit, én végig szoktam gondolni én minek örülnék. Mi majd hamarosan megyünk két helyre is, szerintem ruhát fogok vinni.
Mi egyébként ruhákat kaptunk, babanaplót (ebből 3-at is), cumiszettet, pelenkát, játszószőnyeget.
Találtam egy nagy jó csomagolást, leginkább kislányoknak való szerintem, ha megtalálom és érdekel átküldöm.
Tapasztalt anyukaként én azt tanácsolnám, hogy inkább olyan dolgot vigyél, ami fogyóeszköz, mint pl. a popsitörlő (sensitiv), popsikrém, ha tudod, milyen pelust használnak, esetleg abból egy kisebb csomagot, (inkább 3-ast már), ruhákkal és csörgőkkel tele lehet a padlásuk, hidd el.. Fürdetőt viszont nem ajánlom, mert amiket boltokban lehet kapni, még sok bababőr nem bír... Vagy esetleg meg is kérdezheted, mire van szükségük.
Anyukának ha szoptat, jól jöhet egy erre a célra való eldobható melltartó-betét, vagy vmilyen kényeztető dolog. És így van, ha van nagyobb tesó, nála se feledkezz meg egy apróságról.
Azt, hogy mikor, egyetértek az első hozzászólóval.
Pelenkának akkor örültem, ha megkérdezték, milyet használunk. Popsitörlőnek, babakozmetikumnak nem igazán örültem, mikor mindenféle márkát hoztak. Én sok helyről kaptam rugdalózót, 1-2 számmal nagyobb kombidresszeket. Ha mi megyünk babát látogatni, akkor anyukának csokit, apukának bort, testvéreknek kisebb játékot viszünk.
Legutóbb a babának vettem: egy plédet, 4 kombidresszt, 1 cs. pelenkát, egy cumisüveget, egy rágókát és egy csörgőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!