Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt a debreceni Kliniká...

Vannak itt a debreceni Klinikáról csecsemősnővérek?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok, április végén szültem és sajnos bent voltunk még 3hetet. Eszembe szokott jutni, hogy mennyi mindent tanultam Tőlük:) A szerencsétlenségben a szerencs, mivel én teljesen egyedül nevelem a Babánkat a Férjemmel, nem várt itthon segítség, ezért nagyon jó volt, hogy sok-sok mindent tanultunk Tőlük! Mindig mosolygósak, jólképzettek, itt köszönök Nekik mindent...Már jól vagyunk(kop-kop-kop) Egy boldog, 13 hetes kislány anyukája
2010. aug. 4. 22:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Na csajok nyugi:)

az a lényeg hogy a kérdezőnek jo tapasztalata volt én örülök neki bár ilyen lett volna mindenkinek!

embere válogatja van ilyen is olyan is:)volt olyan csecsemős akit megtapostam volna de volt olyan is aki imádtam:)

2010. aug. 6. 21:44
 32/40 A kérdező kommentje:
21:44-es én nem is sértődtem meg a fagyison. Nem szoktam magsértődni. Csak kár, hogy még az off-ot is túúúúúl off-olta :)
2010. aug. 6. 21:51
 33/40 A kérdező kommentje:
Látom valahogy kettő 21:44-es sikeredett, az elsőnek írtam a válaszomat.
2010. aug. 6. 21:56
 34/40 A kérdező kommentje:
A második 21:44-es. Szeretem az olyan embereket akik intellektuálisan tudnak őszinték lenni, annak elllenére, hogy végig emberi hangot ütött meg, értem az Ő véleményét is. Köszönöm mindenkinek a választ, bár a kérdésre egy sem érkezett. Tanúlságos volt:)
2010. aug. 6. 22:01
 35/40 anonim ***** válasza:
48%
Miért nem a kérdésre válaszoltok? nem az a kérdés ki hogy van megelégedve. De ha gondoljátok felteszem.
2010. aug. 6. 22:05
 36/40 A kérdező kommentje:
22:05 ott a pont:) Ha a kérdésemre válaszoltak volna, nem is lenne egyetlen válaszom sem, és nyugtával dicsérhetném a napot, hogy már nincs az oldalon egyetlen egy csecsemős nővér sem :) Na de sebaj, a sok off-os válasszal kidumáltunk egy másik témát:)
2010. aug. 6. 22:12
 37/40 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok! Azt azért had jegyezzem meg, hogy aki az intenzíven van, az nem megy ki az egészségesek közé! Az egyik intenzíves ápoló a szomszédom!

Ez a furcsa, hogy a bentiek tudnak normálisak lenni a kintiek meg nagyon durvák!

Igen, sajnos sokunkban feltépődtek a sebek, hiszen ahelyett, hogy boldogok lettünk volna a gyermekünk érkezése végett, mind sírtunk!

Mindenki egyet fúj mint a pereces és nem gondolják, hogy a gyerekek nem sablonosak!

Az említett adjunktusnőt Dr Kovács Mária Juditnak hívják!

Remélem. hogy mire a következőt szülöm elpatkol! Minden az ő bűne!

Emellett nem értem, hogy ennyi panasz ellenére, hogy nem vették még elő az osztályt!

2010. aug. 6. 22:23
 38/40 anonim ***** válasza:
itt nincsenek debreceni csecsemősnővérek.
2010. aug. 6. 22:25
 39/40 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy minden a dokinő hibája olyanokat mond hogy ketté állt a fülem de a csecsemős nővér mondta hogy ne foglalkozzak vele amugy se gyereke se kutyája !!
2010. aug. 7. 10:09
 40/40 anonim ***** válasza:
Nekem volt hogy kérdezett valamit és teljesen kiforgatta a szavaimat de nagyon durván:)
2010. aug. 7. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!