Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Debreceni...

Mi a véleményetek a Debreceni Klinikáról? Szült-e ott valaki? Milyenek a nővérek? Kinél szültél?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak jót mondhatok mindenről,tiszta,rendezett körülmények voltak(2005)akkor!Dr.Zatik János volt a dokim,Ő nagyon kedves,kellemes modorú orvos.Minden vizsgálatot nagyon alaposan intézett.Ma már azt hiszem magánkodik!Császármetszéses szülés volt 13 óra vajúdás után.Én nagyon meg voltam elégedve mindennel,2.baba csak azért nem ott született mert 120 km-re lakunk Debrecentől és a kisfiúnknak elég rossz lett volna a sok távollét!
2009. ápr. 14. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

2008. augusztusában szültem Dr. Juhász Alpár Gábornál. Nem volt fogadott dokim, ő volt az ügyeletes. Nagyon kedves, szimpatikus ember, nőgyógyászati ambulancián szokott lenni. Több ismerősöm is szült nála, volt akinek fogadott dokija volt, mindenki csak jókat mondott róla. Szülés után éjszaka a szülőszobán kellett maradnom, mert nem tudtam pisilni, na ott kifogtam két nagyon undok nővért. :( A falat kapartam majdnem kínomban annyira fájt a gátsebem, azt mondták, hogy nem tudnak mit adni rá. Aztán valamikor jött a doki megnézni és érdekes, ő tudott rá adni injekciót. A nővérek szerint azért nem tudtam pisilni, mert én nem akartam... pedig melegvízzel zuhanyoztam a hasam, WC-n négykézláb ültem szinte úgy nyomtam a hólyagom, de semmi. Reggel kiderült vérömlenyem lett és meg kellett műteni. Másnap lekerültem végül a gyerekágyas osztályra, ott mindenki tündér volt és nagyon segítőkész! 1 hétig voltam bent, találkoztam kb. 4-6 újszülöttes és kb. ugyanennyi osztályos nővérrel is, mindenki nagyon kedves volt. Ha bármi problémám volt, segítettek. Szoptatáskor kicsit bénáztam az elején, csak az egyikből tudtam szoptatni, de ha 3 óránként hívtam őket segíteni, annyiszor jöttek és sosem volt egy lenéző pillantás sem, csak biztattak. :)

Az egyik ok amiért ott szültem, hogyha a babával bármi lett volna (szerencsére nem), ott jobban felszerelt az újszülöttes osztály. A Kenézy-ről nagyon rossz tapasztalatom van, pedig csak UH-on voltunk egyszer! De ott pl. elviszik a babát szülés után (barátnőm délelőtt szült és este 6-kor vitték neki, addig nem szoptathatott), éjszakákra is, nem lehet veled. Nekem nagyon jó volt, hogy a Klinikán éjjel nappal velem volt a pici, éjszaka is akkor etettem mikor úgy gondoltam, hogy ideje van.

2009. ápr. 14. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
78%
köszönet az utolsó válaszadónak egy csecsemősnővér
2010. márc. 29. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!