Csak én érzem egyedül úgy hogy néha világgá mennék?
Figyelt kérdés
Van egy 13 hónapos lányom és egy egy hónapos fiam. A nagyobbikkal nincs sok gond, nagyon jól alkalmazkodik (hál istennek) de a kicsi alig alszik így én se (egy nap max 10-11 órát, reggel 6-tól délután 3-ig fent van, alszik jobb esetbe 5-ig, és ha szerencsém van elalszik 8-kor). Fáradt vagyok, rohadtul. Közbe örülök hogy tudom vinni a háztartást, és minden a helyén van nincs káosz. De néha úgy érzem, hogy egyenesen a déli sarkig mennék a pingvinek közé, hogy legyen egy békés napom.
Szarul érzem magam mert néha arra vágyom, hogy valahol messze legyek beüljek egy kád forró vízbe és csak olvassak, vagy csak legyek...
Más is érez így néha vagy csak én vagyok ilyen szar anya?
Mártír picsa ide jön sajnáltatni magát, csak mert rá sz.artak, nem mert panaszkodni.
Most ba.ssza a csőrét, hogy vki igen, megteheti.
Én is mentem volna már jó néhányszor világgá. Ez az érzés az anyáknál természetes, jó kiadni magunkból, nem elfolytani, mint te, és bunkó picsa módjára bántani a másik anyát!
2020. aug. 13. 15:06
22/32 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne foglalkozz a sok negatìv kommenttel. A kérdesre tömören válaszolva: Igen, nagyon sokszor érzek ìgy..de ettől nem vagy szaranya!! Más is érez ìgy! Rengetegen..szerintem többen mint akik beismerik. Az egyszer biztos, hogy aki szaranya abban fel sem vetődik, hogy az. Te vagy a legjobb anya a gyerekeidnek. Kitartás! Főleg a nem alváshoz, engem az borìt ki lelkileg testileg.
2020. aug. 13. 15:09
23/32 anonim válasza:
Kicsit elfajultak itt a dolgok...
Apaként írom, én is világgá mentem volna párszor. Megcsináljuk a gyerekeket, mert akarjuk őket, magunknak akarunk azzal jót, hogy belevágunk ebbe a nagy kalandba és a halhatatlanságba. Imádjuk őket, a szemünk fényei. De néha elmenekülnénk. Ez ilyen, semmi baj nincs. :)
2020. aug. 13. 15:09
24/32 anonim válasza:
Igen, én is így érzek. Néha szeretnék elvonulni egyedül egy hétre egy erdei faházba ahol senki nincs csak én és a csend. Jó, a kutyát azért elvinném magammal, hogy a férjemnek egy kicsit könnyebb legyen otthon a gyerekkel. 😂💁♀️
2020. aug. 13. 15:23
25/32 anonim válasza:
Én ettől akadok itt ki a legjobban. Mi az isten már az, hogy szaranya? Azért b+, mert elfáradtál és nehéz? Hogy lennél már szar? Komolyan mondom. Ki a fene veszi a bátorságot, hogy le szaranyázzon EZÉRT?
2020. aug. 13. 16:58
26/32 anonim válasza:
25-ös, nem is kell messzire menned, a “kedves” 9-es (meg még egy-két kommentet írt) épp ezt sejteti sunyin.
2020. aug. 13. 17:02
27/32 anonim válasza:
Mit képzel magáról az, aki érzéseket sem enged megbegy édesanyának? Érzéseket és gondolatokat, emberek! Mondta ő, hogy fogja most magát és lelép a p.csába a gyerekei mellől akár fél percre is? Nem. Azt kérdi szegény, más is érez-e így, hát hogy a viharba ne érezne!!! Mindenki. Nem állandóan, de mindenki. Szokjunk le erről a gusztustalan szóról: SZARANYA.
2020. aug. 13. 17:09
28/32 anonim válasza:
Az én édesanyám erős nő volt,sajnos már nem él. Kemény kézzel fogott minket. Soha nem panaszkodott senkinek. Amikor én anya lettem akkor én állandóan neki,hogy nem bírom,fáradt vagyok stb. Ő mindig azt mondta nőjek fel a feladathoz. Tartott egy kis fejmosást. Nem mindig kedvesen. Olyasmiket mint a 12-es válaszoló. Hogy szedjem össze magam és ne siránkozzak. Meg ő is sokszor mondta hogy örljek hogy egészségesek. Nem tudom kinek mi,nekem bevált hogy nem sajnálgatott hanem keményen odaszólt. Hogy jó reggelt anya vagy! És nem rosszból mondta.
2020. aug. 13. 18:04
29/32 anonim válasza:
Ikreink vannak. Első 3 hónapot végig sírtak. Utána is elég sírósak voltak olbe akartak lenni. Amíg el nem indultak 1 éves korukig leszakadt mar mindenem. Gyógyszert szedtem hatfajasra. Most a hiszti, a nagy rosszalkodás, amit egymásnak csinálnak, miközben engem nevetnek, amikor rájuk szólok. 22 hónaposak. Nem beszelnek. Pedig olvasunk, mondokazunk, egész nap beszélünk hozzájuk. 1 éjszakát aludtak at eddig a 22 hónap alatt. Külön külön volt pár, de az ugye nem számít, ha a másik 3x kelt. Szóval én is várom, mikor lesz könyebb. :D
2020. aug. 14. 19:13
30/32 anonim válasza:
28-as, csakhogy a saját édesanyád legalább ismer téged.
De azt ne állítsuk már be normálisnak, hogy valaki egyetlen, kulturált stílusban megírt kérdés alapján ilyen tahó, lekezelő, rosszindulatú stílusban mer szapulni, kritizálni mást! Honnan veszi a bátorságot, hogy egy számára teljesen ismeretlen ember felett így pálcát törjön? Jaj tudjuk, ő nem azt csinálja...Persze, a Hold meg sajtból van. Az már csak külön bicskanyitogató (és egyben elszomorító is) számomra, hogy mindezt édesanyaként teszi, aki ugyanolyan/hasonló cipőben jár(t).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!