Kertes házban élők, kint szoktátok hagyni a babát aludni a babakocsiban egyedül az udvaron?
És te mikor tudsz takarítani? Én kétségbe vagyok esve, csak rajtam alszik, vagy most a babakocsiban (eddig abban sem, de most úgy néz ki jó lesz ilyen időben). Egy hete ki akarom takarítani a fürdőszobát :)))
gondolom akkor neked jó alvó.
Soha
És ha történik vele valami? Darázs csípés pl
Akkor takarítottam ha párom is otthon volt.
Kedves 6-os!
4-es vagyok. Ha valaki, hát én tudom, hogy milyen egy baba, akit egy percre nem lehet letenni. A fiam is ilyen volt. Pontosan ezért írtam ezeket a dolgokat. Mert nálam sem működött, hogy leteszem a gyerekágyba és majd elalszik. Igen, tologattam a babakocsiban, elaludt, vagy kézben elaludt és utána letettem és meg tudtam csinálni, amit meg akartam vagy kellett.
Ne legyél kétségbeesve, a rajtad-alvást kell megszüntetni!
Nem is értem, hogy jutottatok idáig (bár 3 gyereket neveltem fel)!
Semmi baj azzal hogy rajtad alszik ha ezt igényli. Elmúlik, kinövi.
De semmiképp se hagyd egyedül a kertben.
Hogy hogy jutottunk idáig, már a kórházban is csak rajtam aludt el. :) most 5 hetes, még nagyon igényli az anyukáját.
Amúgy nem lehet olyat csinálni, hogy elalszik és leteszem, mert mindig felébred :) plusz a levegő miatt alszik jól, ha behozom a melegre felöltöztetve, mégis hogy aludna tovább? sapkában a 20 fokos szobában?:) Na mindegy, nem is ez volt a lényeg, hanem hogy kint hagyjátok e vagy nem.
A darázs téma: van szúnyogháló a kocsin. Illetve ha kint játszotok a többi gyerekkel, vagy dolgozol, akkor is rögtön reagálni tudsz a darázsra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!