Igaz, hogy a lányok előbb átalusszák az éjszakát, mint a fiúk?
Figyelt kérdés
Lányom már 3 hónapos kora óta alszik éjjel, a fiam 6 hónaposan is még 2 óránként kel. Miért lehet?2010. aug. 4. 17:05
11/13 anonim válasza:
Szia!
Kisfiam mar 1 hetesen este 10-tol hajnali 4-ig aludt.
Utana 4 hetesen mar egesz ejszakat ataludta.
13 honapos kisfiu anyukaja
12/13 A kérdező kommentje:
Nekem eleinte 2-kor kelt, majd 3-kor, 4-kor, 5-kor, mindig egy órával tovább bírta, végül 3 hónaposan átaludta az éjszakát. Aztán 4 hónaposan mintha visszafejlődött volna, újra kel, sőt, most még sokkal gyakrabban, mint újszülött korában. A lányom is fent volt néha, ha jött a foga, vagy nem tudom miért, de azért az nem volt ilyen durva. Én szoptatom, úgyhogy kap cicit, úgy elég hamar visszaalszik. Mást is próbáltam, de akkor órákig tart visszaaltatni, és ugyanúgy fent van hamar.
2010. aug. 4. 23:30
13/13 anonim válasza:
Nálunk rossz szokás, általában ugyanabban az időszakban kell és tejcsi kel vagy tea kell vagy énekel.
1x bizti kel, de a rosszabb mikor 2x-3x.És nem tudjuk mit lehetne vele csinálni, mert nem szereti ha vki vele fekszik, (baba kora óta egyedül van a saját szobájába)
2 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!