6 hónapos baba. Teljesen elvesztettem a fonalat napirend és evés ügyben (is)?
Ezidáig abban a hitben voltam, hogy minden rendben a napjainkkal a helyzethez képest (költöztünk, építkezünk.. ), de ahogy olvasgatom itt a percre pontos napirendeket, csak pislogok.
Anyatejes baba, így az első étkezése anyatej. Szopi után majdnem mindig elalszik. A második délelőtti étkezés gyümölcs, aztán anyatej.
Ebédre főzelék, anyatej, délután gyümölcs, fürdés előtt és után is szopi.
Az egyetlen fix dolog a napban a délelőtti gyümölcs és a fürdés - alvás.
Tudom, hogy biztonságot adna neki a kötött napirend, de egyszerűen nem tudom kialakitani. Nem tudom, kitől kérhetnék tanácsot, ahogy azt sem, ki mennyire kozmetikázza a dolgokat.
Kaphatnék őszinte válaszokat arra, hogy jó - e ez így, vagy, hogy mit csinalhatok rosszul? Nálatok hogy nézett ki a nap egy hathónapos babával?
Úgy csinálod, ahogy te jónak érzed, te vagy az anyja.
Én spec. órához igazítottam a napirendjét 3 hetes korától, mert így tervezhetővé váltak a napok. De van, akinek ez nem fontos és másképp csinálja. Nincs ebben semmi.
A napirend nem azt jelenti, hogy minden percre pontosan ugyanakkor történik.
A napirend a dolgok egymásutánisága. Játék-fürdés-evés-mese-alvás.
Hogy ez mikor, az már mindegy hogy ma fél órával vagy egy órával előbb mint tegnap.
Nekünk egyáltalán nincs napi rendünk.Nem gondoltam,hogy kéne és így utólag most se gondolom.Etetem amikor éhes.(6hó)
Reggeli (ami nálunk mostanság a reggel 6-i étkezés) még tej.
Dél előtt utána 10 felé kel megint,akkor már tejpépet eszik turmixolt gyümölcsel.
Ebédre mikor mi,általában valami zöldséges némi sovány natúr hússal.
A nap további szakaszaiban felváltva tej és amihez éppen kedvünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!