Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos baba. Teljesen...

6 hónapos baba. Teljesen elvesztettem a fonalat napirend és evés ügyben (is)?

Figyelt kérdés

Ezidáig abban a hitben voltam, hogy minden rendben a napjainkkal a helyzethez képest (költöztünk, építkezünk.. ), de ahogy olvasgatom itt a percre pontos napirendeket, csak pislogok.

Anyatejes baba, így az első étkezése anyatej. Szopi után majdnem mindig elalszik. A második délelőtti étkezés gyümölcs, aztán anyatej.

Ebédre főzelék, anyatej, délután gyümölcs, fürdés előtt és után is szopi.

Az egyetlen fix dolog a napban a délelőtti gyümölcs és a fürdés - alvás.

Tudom, hogy biztonságot adna neki a kötött napirend, de egyszerűen nem tudom kialakitani. Nem tudom, kitől kérhetnék tanácsot, ahogy azt sem, ki mennyire kozmetikázza a dolgokat.

Kaphatnék őszinte válaszokat arra, hogy jó - e ez így, vagy, hogy mit csinalhatok rosszul? Nálatok hogy nézett ki a nap egy hathónapos babával?

2020. aug. 5. 22:12
1 2
 11/13 khniki ***** válasza:
67%

Úgy csinálod, ahogy te jónak érzed, te vagy az anyja.

Én spec. órához igazítottam a napirendjét 3 hetes korától, mert így tervezhetővé váltak a napok. De van, akinek ez nem fontos és másképp csinálja. Nincs ebben semmi.

2020. aug. 6. 09:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A napirend nem azt jelenti, hogy minden percre pontosan ugyanakkor történik.

A napirend a dolgok egymásutánisága. Játék-fürdés-evés-mese-alvás.

Hogy ez mikor, az már mindegy hogy ma fél órával vagy egy órával előbb mint tegnap.

2020. aug. 6. 11:07
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Nekünk egyáltalán nincs napi rendünk.Nem gondoltam,hogy kéne és így utólag most se gondolom.Etetem amikor éhes.(6hó)

Reggeli (ami nálunk mostanság a reggel 6-i étkezés) még tej.

Dél előtt utána 10 felé kel megint,akkor már tejpépet eszik turmixolt gyümölcsel.

Ebédre mikor mi,általában valami zöldséges némi sovány natúr hússal.

A nap további szakaszaiban felváltva tej és amihez éppen kedvünk van.

2020. aug. 7. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!