Kellett már idegentől pelust kérni, mert pl. elfogyott váratlanul? Kaptatok? Hogyan oldottátok meg?
Mondjuk én a másik véglet vagyok. Én mindig betárazok, még biztonsági tartalék is van mindig a kocsiban, babakocsiban, mamáéknál, táskában.
De, ha így járnék mégis, megoldanám 2 textilpelussal.
Az egyiket összehajtanám betétnek, a másikat, meg felkötném pelusnak, mint régen csinálták.
Nekem ilyen dugi helyeken van pelenka amit max ilyen helyzetben használok.
Pelenkázótáskában, babakocsi csomagterében.
Ehhez nem nyúlok ha van bolt nyitva.
Nem kellett sosem. Sose vártam meg, hogy teljesen elfogyjon.
Második gyerekkel pedig moshatót használok. De bármivel megoldottam volna addig míg boltba jutok. Tetra, póló, intimbetét... elég sok ötletem lenne.
A legtöbb városban már vannak olyan OMV-k, amikben van SPAR is. Én biztos először ott nézném meg, hogy árulnak-e, bár ha van, tuti csak Pampers és 2-3as méretű..
Ahol mi lakunk, ott a környéken sok gyerekes van, a közös Facebook csoportba kérnék segítséget talán, hogy valaki tudna-e adni. Viszonzásul meghívnám később kávéra vagy valami ha olyan a viszony.
Házi megoldásként pedig vízhatlan lepedőt tennék a baba alá, textil pelusból kreálnék bugyit ahogy az előttem szóló mondja. Pisi átmegy rajta ha nincs szilikon/nylonos védőréteg mint régen (mint egy puha fólia amit szintén a babára kötöttek a textil fölé), emiatt a vízhatlan lepedő alá.
Nálam is a kórházban volt.
Sosem gondoltam hogy annyit kakil egy baba.
Azt mondták hogy az első pár napban nem fog sokat..4-et kapunk a kórhàzban
Én napi plusz 2-3-mal számoltam...
Nah
Nem kaptunk
És nem is 4-5-t kakilt..
Amig bejött a férjem kaptam 2-t
Azóta rutinos vagyok.
Mondig több van nálam
Én már adtam másnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!