Hogy bírtátok? Hogy oldottátok meg? Ti hogy éreztétek ezzel kapcsolatban? A gyermek hogy viselte?
Nem tudom, hany eves a tied, de ha 2,5 eves korul vagy tobb, fel lehet ra szepen kesziteni.
En most varom a 2. babat, nov. 17-re vagyok kiirva, az elso 2 eves 10 honapos.
Mikor meglett minden eredmeny, hogy rendben van minden, akkor elmondtuk neki, hogy anya pocakjaban baba van, kistesoja lesz es allandoan beszelunk rola. Jon velem a vizsgalatokra, mindig beszelunk rola, hogy most epp mi lesz. Multkor megultrahangozott zseblampaval... 😁
Egyutt megyunk vasarolni is, mondjuk neki, hogy mit veszunk a babanak, mire kell, neki is volt mikor pici volt, meg is nezzuk fenykepeken stb.
Nagyon szepen megerti.
Kb 2 hete kezdtuk el mondani, hogy anya bemegy nemsoka a korhazba, es megszuletik a baba, o meg addig itt lesz papaval, jatszanak, foznek, majd papaval furdik stb.
A heten mar tobbszor is mondta magatol, hogy majd papaval epitozik, rajzol stb. meg anya a korhazban lesz. Ilyenkor mindig elmondjuk neki ujra, hogy miert megy be anya korhazba, es hogy majd ugye segit itthon papanak ebben meg abban, es nagyon buszken mondja, hogy igen.
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz baj, szepen ellesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!