3 hetes babám anyatejes és tápszeres vegyesen. Etetéssel kapcsolatban kérnék segítséget. Ti hogy oldottátok meg?
3 hetes babánál még ilyen hosszúak az etetések. (persze vannak kivételek) Az én babám 6 hetes volt, hogy lett annyi tejem, hogy nem kellett pótolni sem tápszerrel sem női tejjel. Ismerek olyat aki két hónapig éjt nappallá téve szoptatott, hogy legyen elég teje, igaz ő nem adott cumisüvegből semmit. De ne aggódj, ez is egy korszak, aminek vége lesz.
Én később tudatosan csökkentettem az evési időt. 35 perc, 30 perc, 25 perc...aztán már a babám irányított. Negyed óra elég volt neki.
Szóval nem mindenkinek megy ez csettintésre!
Én pár hetet még várnék a direkt irányítással (azért mert ilyen nehézkes a dolog, ahogy írtad, nehogy a szopás/szoptatás rovására menjen) aztán csökkenteném az időt. Egyébként ahogy erősödik és egyre jobban képbe kerül ő maga is csökkenteni fogja, jó eséllyel!
Egy 7 hónapos kishapsi anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!