Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet, hogy az en 1...

Hogy lehet, hogy az en 1 evesem meg nagyon babas?

Figyelt kérdés

Most az mas h minden baba mashogy fejlodik, oke oke, o pont az akire ezt lehet mondani, mert meg nem jar onalloan, de egyebkent nkncs lemaradva semmivel de sose volt az a gyerek aki 6 honaposan mar felallt meg ilyenek. Mindent a maga idejeben sose lemaradva de nem is ez hipergyors fejlodesu gyerek

Ez oke

De hogy lehet hogy MINDEN vele egy korau gyerek akit latok es talalkozom mar olyan mint egy kisgyerek. Az enyem meg mindig olyan kis babaforma. Altalaban meg is lepodnek h mondom h 1 eves. 9-10 honaposnak szoktak nezni.

Ez normalis?

2020. júl. 23. 20:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Mennyi a korrigált kora? Mert az ilyen alkati dolgoknál is azt kell nézni, nem csak a mit tud már listánál :) Szerintem tök normális, hogy 9-10 hónaposnak nézik. Ha jól tippelek, kb. 10-11 hónaposnak "kéne" lennie.

Amúgy az enyém időre jött, 9 hónapos, 8 kg és 69 centi, szerintem ő se lesz 74-nél több 3 hónap alatt.

2020. júl. 27. 10:50
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, koraszülött volt. Akkor ez teljesen rendben van! Majd be éri a maga ütemében a többi gyereket. Az a fontos, a védőnő,orvos rendben találja.
2020. júl. 27. 12:14
 23/25 A kérdező kommentje:
12 honapos korrigalva. Azert irtam h 1 eves mert ennyi a korrigalt kora. Amugy 15 honapos. De meg a korrigalt korahoz kepest is babasabban nez ki. Es minden fejlodesi teruleten a korrigalt koranak felel meg nem a biologiai koranak bar ez minden orvos szerint rendben van. Mondom nekem inkabb az a fura h az abrazata is babas
2020. júl. 27. 14:35
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
35 évesen is babás vonásaim vannak 😂
2020. júl. 27. 15:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Pont ma láttam egy olyan husimusi 15 hónapost, aki bár nagy volt méretre (szélességre), képről kb. 10 hónaposra tippeltem volna.
2020. júl. 27. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!