Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet, hogy az en 1...

Hogy lehet, hogy az en 1 evesem meg nagyon babas?

Figyelt kérdés

Most az mas h minden baba mashogy fejlodik, oke oke, o pont az akire ezt lehet mondani, mert meg nem jar onalloan, de egyebkent nkncs lemaradva semmivel de sose volt az a gyerek aki 6 honaposan mar felallt meg ilyenek. Mindent a maga idejeben sose lemaradva de nem is ez hipergyors fejlodesu gyerek

Ez oke

De hogy lehet hogy MINDEN vele egy korau gyerek akit latok es talalkozom mar olyan mint egy kisgyerek. Az enyem meg mindig olyan kis babaforma. Altalaban meg is lepodnek h mondom h 1 eves. 9-10 honaposnak szoktak nezni.

Ez normalis?

2020. júl. 23. 20:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de azért a te tudatlanságod is belejátszik ebbe. A 10 hónapos és az 1 éves között csak 2 hónap van, ugyanúgy néznek ki. Az 1 éves általában 80-as méretet hord, de van olyan gyerek aki ennél kisebb, meg olyan is, aki ennél nagyobb. Járni 18 hónapos korig kell, beszélni meg 2-3 éves korig.
2020. júl. 26. 14:15
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de minden "picizőnek": a WHO adatbázisa szerint lányoknál pont 74 centi az átlag 1 évesen.

Attól még, hogy valakinek nagyobb, ez nem lesz kicsi.

[link]

2020. júl. 26. 14:46
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom h az en tudatlansagom hol utkozott ki neked

Nem mondtam h le van maradva sot irtam h tok szepen fejlodik

Nekem csak az furcsa h valoban babasabb a kinezete mint mas ennyi idoseknek

2020. júl. 26. 18:57
 14/25 khniki ***** válasza:
62%
A 74 cm általában a 6-9 hónapos babák mérete. 1 évesen inkább 80-86 cm szoktak lenni. De vannak kisebbek is, ahogy a felnőtteknél is. Az én kisfiam 10,5 hós, 80 cm, de egy barátnőm kisfia 2 éves és majdhogynem ugyanakkorák. Szerintem főképp az arcukon látszik a koruk.
2020. júl. 26. 19:41
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Na, akkor a másik véglet. 80as ruhákat hordó, 77cm-es, 7 kilós, 5 hónapos gyereknek vagyok a 158cm-es, 50 kilós anyja. Mindenki 9 hónaposnak nézi külsőre a lányomat. Ilyen formán nem szokták érteni, miért viselkedik babásan. Nem tud semmi ilyen mozgásos pluszt, csak ami a korának megfelel, átfordul meg vissza, normál 5 hónapos dolgokat csinál a játékokkal...de mivel hosszú baba, nagyon nem hihető a kora. Anyatejes, szinte semmit nem kóstolt még, nem ültetem a babakocsiban, mert még nem ül, ezeket mind furcsállani szokták, nahát ilyen nagy kislány miért fekszik.

Apuka magas, pocakos, ha ő is velünk van elhiszik, amúgy szinte kételkedni szoktak benne, hogy a saját gyerekem korát ismerem..🤷‍♀️

Ne foglalkozz vele, sok szakemberhez jártok a koraszülöttség miatt, ők fognak szólni, ha elmaradást látnak.

2020. júl. 26. 19:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"A 74 cm általában a 6-9 hónapos babák mérete"

A statisztikával mit veszekszel? 😂

Nekem is nagyobb volt mindkét gyerekem, attól még nem ez a középérték.

2020. júl. 26. 20:14
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem ertelek amugy benneteket mar bocsnat de igazabol nem a magassagara van kihegyezve a kerdesem😃 hanem hogy babas kinezetu a gyerekem nem azert mert alacsony hanem babas az arca nagyon meg az egesz testalkata olyan babucis husimusi kis gomboc nem az aki mar kisgyerekesen kezd kocsot nyulankabb lenni. Az hogy 74 vagy 86 cm pont nem erdekel az szintiszta genetika. De az h ilyen kis babakepu meg mindig az egy kicsit furi nekem es hat mint irtam masoknak is
2020. júl. 26. 20:34
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
Jó. Akkor azért babás, mert ilyen a genetikája...az az arcot is befolyásolja. És normális.
2020. júl. 26. 20:41
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Csak megvedeném azt, aki szerinted a statisztikával veszekszik. a magyarok viszonylag magasak, az hogy egy egész világra kiterjedő statisztika szerint mi a normális (amiben benne vannak pl az ázsiaik is, akik elég kicsik) , nem jelenti, hogy Magyarországon egy átlag baba mekkora. De amúgy teljesen mindegy is
2020. júl. 26. 20:49
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért babás, mert egy egyéves még kvára babás. Pont.

Amitől egy egyéves esetleg mégse babás, az az, ha pl: hosszú a haja. Az sokat "öregít".

De a testalkatot rosszul tudod. 9-10 hónaposan tök. ugyanolyan arányaik vannak. 2 éves korra nyúlnak meg, de még akkor is a fej a domináns.

[link]

2020. júl. 26. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!