1 évesem már jár, de a mászás az nagyon fura!?
Én biztosan foglalkoznék vele, megkérdezném az orvost. A szabályos mászás nagyon fontos az idegrendszer fejlődésében. Ráadásul ha jól értem, feltérdelni tud, de mászás pózban mintha nem akarná kinyújtani az egyik lábát, csak féloldalasan mászik. Lehet, hogy a csípőjénél kicsit le van tapadva, merev az izom.
Én biztos megkérdeznék egy szakembert, de ez csak az én véleményem.
a legfontosabb szerintem, hogy nem mászik a gyereked. mászás az ami szabályos. kúszás meg minden más.
tehát nálatok ezidáig kimaradt a mászsás aminek pont a szabályosság a lényege, mivel az indítja be a jobb és a bal agyféltek kapcsolatát.
természetesen más is beindíthatja ezt, de a mászás a biztos módja, ezért mondják, hogy nagyon fontos, hogy ne maradjon ki.
én is elvinném a helyedben egy dévény tornászhoz, mert ha nem is tudja neki megtanítani, de bizonyos gyakorlatokkal ki tudja váltani, így ez egy biztosabb dolog lesz, hogy rendben fejlődik az agya is és később az iskolában nem lesz gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!