Akinek félvér babája van, annak mikor barnult be a baba bőre?
Figyelt kérdés
Mennyi idős korában?
És hogy volt, fokozatosan, vagy hirtelen? Köszönöm
2020. júl. 17. 15:10
2/10 A kérdező kommentje:
Ez nem válasz. Ha nem vagy érintett a témában ne írj. Továbbá én fehér bőrrel születtem, úgyhogy nem kellett kifeherednie.
2020. júl. 17. 15:38
3/10 anonim válasza:
Továbbá én fehér bőrrel születtem
Erről van szó.
4/10 anonim válasza:
Barnával születik, nem később barnul be.
5/10 anonim válasza:
Elég bokszosan születnek már alapból
6/10 anonim válasza:
nem születnek barna bőrrel, már ha félig fehér félig fekete babáról van szó
7/10 anonim válasza:
6 barátnőm gyereke hót feketén született. De ott az apa nem félvér. Gondolom az is számít, mennyire sötét a fekete szülő bőre alapból.
8/10 anonim válasza:
A babam picit kreolosabb borrel szuletett,fokozatosan barnult be. Most 1,5 eves,a nap miatt joval barnabb lett,nem tudom,hogy ez marad e a vegleges szine
9/10 anonim válasza:
A lanyom teljesen vilagos borrel szuletett, fokozatosan lett sotetebb, ugy kb 1,5-2 eves koratol mar nem valtozott. A fiam pedig epphogy csak egy arnyalattal lett sotetebb boru mint en, nala nagyon hamar "beallt" a bore szine. A ferjem egyebkent nem az a nagyon sotet fekete, o is valamennyire felver, egyik nagyszuloje feher boru volt.
10/10 anonim válasza:
Az en kislanyom teljesen feher borrel szuletett, most 10 honapos, es eleg jo szine van mar. Fokozatosan barnult, kb 3 honap telt el mire elkezdett jobban sotetedni. Mondjuk az apja borszine is jo sotet.
Neked mennyi idos a babad kerdezo? Mar azert regebben irtad ki a kerdest, barnulgat szepen a baba?❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!