Mekkora rá az esély vagy lehetséges az egyáltalán hogy egy félvérű (félig ázsiai félig európai) gyermeknek vörös hajjal szülessen?
Figyelt kérdés
mivel az én családomban mindkét félről meg vannak a vörös gének (az apai papám és déd nagymamám is vörös volt, valamint az anyai cusinom és az anyai papámnak a testvérei is voltak vörös hajúak) szóval ha összejönnék egy ázsiai lánnyal (koreai, japán, kínai) akkor lehetséges hogy a gyermekünk vörös hajjal fog születni?
ugye az ázsiai embereknek a fekete haj nagyon erősen van jelen és a vörös haj az egyik legritkább
esetleg van személyes tapasztalat, ismerős akiknek van ázsiai félfér gyerekük
2018. nov. 22. 16:21
1/3 anonim válasza:
Elméletileg simán lehetséges ha pont úgy jönnek ki a gének. Persze most konkrét valószínűséget nemigen tud mondani senki. Egyébként Japánba nagyon kis számban vannak természetes vörös hajú emberek. Szóval ha a gyereked anyja pont vörös vagy legalábbis hordoz ilyen géneket egy kicsit dob az esélyeken.
2/3 anonim válasza:
Én nem rég láttam azsiai felver gyereket. Neki az arcán látszódott, hogy van benne azsiai vér is, egyébkent nem.
3/3 anonim válasza:
Lehetséges, de kisebb az esélye. A lányom barátnőjének az anyukája filippín, apukája angol, fehér bőr, kék szem, vörösesszőke haj, a kislány teljesen filippínnek tűnik, fekete hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!