Akinek félvér babája van?
Figyelt kérdés
Kire hasonlít jobban? Milyen származásúak vagytok?
Milyen bőr és szemszìnnel született? Mikor és milyenre változott?
Köszönöm:)
2019. okt. 12. 18:01
1/4 anonim válasza:
Nagyon kevert.
A férjem török, én félig bosnyák-félig magyar. A fiúnk fehér(az apja is), viszont kék szeme van, amit csak az apukámtól örökölhetett. A haja sötétbarna. Kisbabaként is kék volt a szeme, a haja viszont szőke volt.
2/4 anonim válasza:
Mindkettönkre hasonlít. Van,amit tölem örökölt és van amit páromtól. A böre kreol de nem túl sötét,a szeme sötét szürke,a haja csigás göndör. Picit sötétebb börrel született mint egy fehér baba,de csak annyira,hogy a csecsemösök azt hitték,hogy besárgult 😄 De persze vérvétellel megállapították,hogy szó sincs róla. Párom félvér fekete,én magyar.
3/4 anonim válasza:
Unokatestvérem magyar a férje sötét bőrű. A gyerek szintén úgy született hogy azt hitték sárga :) Most 4 éves a kisfiú. A szeme barna a haja fekete és olyan mint egy kis mikrofon :D A bőre mondhatni kreol de annál talán picit sötétebb.
4/4 anonim válasza:
A férjem Kurd.
Kreol bőr barna szem fekete haj.
A kisfiunk ugyanaz mint az apja csak picibe. Hozzánk se kell DNS teszt 😂😂
Pedig mikor a pocakba volt elképzeltem hogy kékes zöld szem(tőlem) barna haj kreol bőr. Hát igen... Barna szeme van(már szinte fekete) fekete haja es kreol bőre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!