Van itt anyuka vagy kismami akinek felver (afrikai) babaja van vagy lesz?
Egy kis segítség(remélem nem haragszol):
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Hát az apuka nagyon sötét-világít a negro a szájába. Amikor megszületett volt rajta egy valamilyen feketés réteg, de aztán később kivilágosodott, most meg megint sötétedik. Olyan jó tejeskávé színe van. de még sötétedni fog. azt mondják annyira lesz sötét, amennyire a körömágy feletti réteg, és az elég sötét. Kíváncsi voltam, de sok félvér ismerősöm van, ahol az egyik szülő nagyon fekete, és ebből következtettem, hogy milyen lesz. Ja és iszonyatos ereje van. Majd írd meg fiú lesz-e vagy lány.
3. Pesten sok van. Én személy szerint Ausztriában találtam rá, itt is élünk.
kedves 1., nagyon szep baba lehet:) igen ezt hallottam, hogy ahogy nonek ugy sotetednek, ezt a koromagyuasat nem hallottam meg, kivancsi leszek nagyon, mar nem birok varni:) utolsonak:en szeretek itt nagyon, meg ha nem is vagyunk milliomosok, de ezerszer mas az
elet, mint ami most otthon folyik, eszemben sincs visszakoltozni, meg nehez is lenne, parom nem tud magyarul, mit csinalna ott?
en meg hiaba tudok, mit erek vele?max. 70ezerert gurizhetnek, nincs ertelme, de latogatni persze jarunk haza. Mindenkeppen megirom a nemet, hetfon kiderul ha nem szegyenlos:) 1.nek : es milyen hajjal szuletett a bebi? Utolso: amugy igen sok felver el itt, meg sok fekete, meg mindenfele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!