Baba hátizom erősítésre gyakorlatok?
Figyelt kérdés
Emeli szépen a fejét felültetéskor és tartja is,de picit gyengébb mint kellene lennie.3és fél hós,sajnos csak 1hónap múlva kaptunk időpontot gyógytornára,addig tudna valaki segíteni,milyen gyakorlatokat csináljunk,hogy erősödjön? Hason fekvés többször naponta,azt tudom :)#Babahátizomerősités
2020. júl. 14. 13:16
1/6 anonim válasza:
Nem kell semmi más, csak legyen sokat hason.
2/6 anonim válasza:
Sok hason lét-lesz ordítás, és küszködés eleinte, de ha a szeme elé teszed a kedvencét, az tetszeni fog neki, és még gőgicsélni is fog hozzá:D
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Mindig a szeme elé teszem a kedvenc játékát,söt többet is,hogy forgassa a fejecskéjét 😊
2020. júl. 14. 13:28
4/6 anonim válasza:
Nagy gimmnasztikai labdán hasaltatás és a labda lassú előre hátra illetve jobbra balra mozgatása.
Alkaron fektetve is lehet vele "repülőzni", az is erősít és jó munka.
Mellkasodra fektetni, úgy hasaltatni.
Ezek mind jobbak, mint a padlón üvöltetni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem mindent leírtak. Már csak a türelmed hiányzik:)
Ha nagyon sokáig lusta, a gyerekorvos úgyis szólni fog, hogy lépni kellene a dévényes felé.
Ha betartod amiket itt írnak, idővel biztosan erősödik!
6/6 anonim válasza:
A 4-esnek pipát akartam adni, de félrenyomtam véletlenül :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!