Bevállaljuk úgy gyereket, hogy a fizetésem most 120 ezer Ft? Páromnak (N) csak 4 órás munkája van, ami megszűnik 1 hónap múlva. Kérdés hogy elmegy-e dolgozni? (még sose dolgozott 8 órában)
Ja egyébként ez tök igaz, egy gyerekkel sokkal nehezebb mint teljes állásban dolgozni.
2 éves lesz a fiam, lassan visszamegyek dolgozni. És bizony az elmúlt 2 évben sokszor lettem volna inkább a munkahelyemen, mint a gyerek mellett. Nem azért mert ne szeretném, hanem mert gyerek nélkül letelt a munkaidőm és kész. A magam ura voltam, pihentem ha akartam. Most pedig heti hét nap 0-24-ben készenlétben vagyok. És 5 percet nem ülhet nyugodtan.
Szóval nem ártana ha kicsit nagyobb horderejű munkát is vállalna mint 4 óra.
Egyébként nem írtál már ki hasonló kérdést? Akkor is többen próbáltuk megértetni veled hogy naplopónak ne csinalj gyereket.
Öreg? 32 évesen? Ne viccelj már!
Egyébként nem tudom elképzelni, hogy valaki ennyi idősen nem képes 8 órában dolgozni de majd biztos jó anya lesz 0-24-ben heti hét napon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!