Ti 1-2 hónapos babátok 1hónap alatt mennyi pelust használ?
Figyelt kérdés
5hetes babám nagyon sok pelenkát igényel... érdekelne hogy másoknál mi a helyzet..2013. jan. 31. 22:00
2/6 anonim válasza:
6-7??????? Uh az nem kevés????sztem te egy napra valót irtál :)
azt hiszem 80db van abba amit mi használunk és kb másfél csomag megy el
3/6 anonim válasza:
És akkor keveset is irtam.2csomag simán elmegy.amikor 5hetes volt 1 1,5hét volt egy csomag :) 2es voltam
4/6 anonim válasza:
Az első hónapban napi 7-10 darab is elfogyott, tehát legalább 250-300 darab egy hónap alatt, de a második hónaptól már kevesebb, a 3-4. hónaptól még kevesebb fogyott.
Már napi 5 is elég.
5/6 anonim válasza:
Etetésenként 1 db. 5-6 etetés, 4-5 óránként.
6/6 anonim válasza:
2 hónapos ikrek: napi kb 6 db fejenként. Az 360 1 hónapban. Másfél éves kisfiamnak napi 5, az havi 150.
Összesen: 500 db körül 1 hónapban 3 gyerekre. A kukánkban hegyekben áll a pelus, más bele se fér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!