Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nincs úgy, hogy ha egy...

Miért nincs úgy, hogy ha egy nő meg akarja tartani a babát, de a férfi nem, akkor a nőnek egyedül kell eltartania a babáját?

Figyelt kérdés
Van 2 ember, akik lefeküldtek egymással. A férfi nem akarja megtartani, és fizetné az abortusz költségeit is akár, de a nő meg akarja tartani. Akkor miért nincs úgy, hogy a nő megszüli és aztán majd egyedül felneveli azt a gyereket, és nem vár el semmi anyagi támogatást a férfitól?

2020. júl. 6. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Azért, mert ez nem érzelmi kérdés, hanem jogi. A jog pedig a gyermeket védi, minden gyermeknek joga van a szüleihez és egy szükséges szinthez, amivel életben tud maradni. Ő nem választhatott, nem Ő kérte magát az életre.
2020. júl. 6. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
"Azért ez mekkora álszent dolog már, csak a férfit okolni?" 9-es retardált senki sem "csak a férfit" okolja és nem is "CSAK a férfi" viseli az anyagi terhet. Ketten hozták létre. És ketten viselik a az anyagi terhet. Tessék nem felelőtlenül, össze-vissza párzani - mert emberek vagyunk, és ember születik.
2020. júl. 6. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
Azért mert a férfinek a védekezésnél van joga beleszólni.
2020. júl. 6. 23:38
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

"És kedves #1: Tudod egyik fogamzásgátlási módszer sem 100%-os"

Pont ez a lényeg. Hogy mindenki, aki nemi életet él, az vállalja a kockázatot, hogy besikerülhet egy gyerek. Tehát ha abszolút nem akar anyagilag gondoskodni egy gyerekről, akkor ne éljen nemi életet, mert nem elég felelősségteljes hozzá, ha nincs azzal tisztában, ha besikerül, akkor arról gondoskodni kell, mert a nő dönt róla, hogy megtartja-e vagy sem.

Bár én 17 éve élek nemi életet, még soha nem lettem nem kívántan terhes. Amikor az lettem, akkor abszolút terveztük. Szóval nem tudom, hogy van, hogy besikerül egy gyerek.... Megfelelő védekezés mellett nem nagyon...

2020. júl. 7. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!