Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a teendo egy ilyen kethonap...

Mi a teendo egy ilyen kethonapos babaval?

Figyelt kérdés

Egesz nap ellenne azzal hogy kicsit szopik-pihen, belealszik, majd nagyon hamar felkel es vagy rogton folytatja az elejevel vagy kis eber ido utan folytatna.

Este is ez van, szoval kb lehetetlennek tunik elaltatni. Ha elaltatom maskepp akkoris hamar felkel.

Nappal kendoben alszik hosszabbakat, ejjel meg velem alszik es 1-2 orankent szopik.

2020. júl. 5. 21:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
Elsô babával az elsô 2 hónapban a nappalok szinte folyamatos szoptatással teltek. Vagy a mellemen volt, vagy a kezemben. Este adtam neki tápszert, mert már kivoltam. Akkor elaludt, egyszer vagy kétszer ébredt enni meg peluscserére. Második baba az elsô 6 hétben abszolút nem fogadta el a mellemet. Fejtem és cumisüvegbôl adtam a tejet. Vagy fejtem, vagy etettem, vagy hurcoltam a kicsit. Aztán 6 hetesen ráfordult a mellemre. Onnantól 2 hónapig nonstop szoptattam. 3-4 óránként tartottunk 20 perc szünetet, amit persze végigbömbölt. Én ezt nem bírtam idegekkel, tápszerre váltottunk és napirendet vezettünk be. Ezért nem vállalok harmadikat. Én ezt nem csinálom végig még egyszer.
2020. júl. 6. 06:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg hat hetig csak aludt,enni kelt fel. Babakocsiban,agyban barhol elaludt. Most bezzeg hat hos es altatni kell mert zizeg,sereg,forog,nem tud nyugton lenni ,igy elaludni sem tud. Fog meg valtozni nalad is.
2020. júl. 6. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!