Mit lehet játszani egy két hónapos babával?
Szia!
Persze,hogy nem érdekli, hiszen még csak 2 hós.Fiam 1éves és még mindig nem rajong a mondókáért.
Pl. kukucs játékot játszhatsz.Vagy ha vasalsz tedd olyan helyre a kicsid ahol lát és mond neki mit csinálsz ezt meg teheted más házimunka közben is .Ebben a korban nem feltétlenül a játék köti le.
Hasonlo gonddal kuzdottem. Semmit igazabol, az en kislanyom a kukucsot se szerette. Egy dolog volt amivel le tudtam kotni, a torna.
Ezt tanultam meg
Én is mindig játszani akartam vele, mert nem volt egy nagy alvó, fent volt sokat. Aztán anyósoméknál voltunk, ott ugye nem volt játszószőnyeg, felakasztós játékok stb. csak a kanapéra tettük le, és anyósomék szórakoztatták. Aztán kiderült, hogy nem is szórakoztatták, csak nézték, hogy hogyan játszik egyedül, hogyan szórakoztatja magát a fiam. Csak a játékokat tették a közelébe, vagy később a kezébe adták, de csak ültek sokáig és nézték. És teljesen meglepődtem, hogy így tényleg el van egyedül, nézelődik, figyel, és ez is egy játék lehet... ezzel csak azt akartam, hogy nem kell mindig őt szórakoztatni, és nem kell azt sem elvárni, hogy a lógó játékok tömkelegéből válasszon és azokkal legyen el. A fiam 8 hetes volt, mikor először találta meg a kezeit és nézegette.
Egyébként meg úgy tudom, hogy nagyobb korban is elég 20-30 perc együtt játszás egyszerre, nemhogy ilyen kicsinek. A játszásban legyen benne egy pelusozás is, akkor beszélgessetek, tornázzatok, simogasd, stb.
Ja, és nem tudom hogy álltok a hasonfekvéssel (ébrenlétben) azt is lehet próbálni, hogy erősödjön a nyaka, próbálkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!