Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Télre ezek és ennyi jó? Mi...

Télre ezek és ennyi jó? Mi kellhet az újszülöttre még (csak ruhanemű, az alap babás felszerelés megvan)?

Figyelt kérdés

A nagyfiamra ezeket gondoltam, most 13hónapos, még nem tudom, hogy öktóber körül mekkora lesz, akkor tervezek rá télre bevásárolni: 6nadrág(vastagabb farmer, kord, kisvakond és normál fazonban) 6atléta(ujjas, és ujjatlan) 6pulóver, 6pár vastag térdzokni, csizma, alsógatyák(remények és hajlandóság szerint úgy fest szobatiszta lesz) egy hétvégi kezeslábas vagy vastag kétrészes a kerti hócsatákhoz, van két kabát, amik talán jók lesznek rá, ha nem akkor 2kabát, sapka-sál-kesztyű, vastag hálózsák a méretében.

Az újszülötnek: elvileg kislány lesz.

6hosszú body, 6hosszú rugi, kardigán, bundazsák, sapi.

Kell még valami téli picinek? Amíg nem végez mozgásokat, csak van nem adok rá nadrágot, szoknyát, addig babának öltöztetem, ha már forog akkor jönnek a komolyabb ruhák. Meg a fiamról az unisex kisfarmereket rá tudom adni ha kell.

2010. aug. 2. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elég a 6 rugi, 6 body... Ha nem akarsz naponta mosni, vegyél még vagy 4-4-et, mert a bukás, a kifolyt pisi-kaki miatt kelleni fog. Legalábbis mi napi 2-3-mat minimum elfogyasztottunk (a mai napig is).
2010. aug. 2. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
ha sok a kaki,pisi,akkor a pelus nem volt jó.De lehet tévedek.Nekem nagyon ritkán kellett napi kétszer ruhát cserélni!az éjszakát könnyen megoldottam a lányomnál az első 2-3 hónapban.nálunk is lehűlt a lakás reggelre 13-15 fokra télen.Ilyenkor egy hosszú ujjú bodyt és ujjatlan rugit adtam rá.vagy rövid body és hosszú ujjú rugit.A takaróját viszont begyűrtem a kiságyba,mert ilyenkor még nem ficánkol annyit és így nem tudta lerágni magáról a takarót.Így erre az időszakra nem kellett hálózsák.
2010. okt. 4. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!