Milyen felszerelés szükséges 9. osztályban?
Szerintem füzetet nemnagyon érdemes még venni,max ilyen leckefüzet meg rajz füzet,ének füzet,mert elég sok középsuliba mások az elvárások és a tanárok is válogatják,hogy spirál nemspirál stb... de ezt úgyis első találkozásnál megfogják mondani h milyen kell és aznap még megis veheted..
Tolltartó,radir,rotling,ceruza ezek mind rajtad múlnak... szerintem nem kell sokkal másabb ,mint általánosba.. de pl a tornafelszerelés is mindenhol más,van ahol tök mindegy van ahol még a zokni színét is megmondják meg nállunk pl van sulipoló amit év elején kelett megvenni.. ígz nemtudok sokat segíteni neked ebben,mert szerintem ezeket iskola válogatja :DD
Nálunk például minden tanárnak mindegy hogy milyen a füzeted csak legyen..de van ahol a méret,szín,vonalazás is számít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!