Használ/t már valaki Baby Luuf balzsamot? Szörcsög a kislányom, kiszívni nem igazán tudok semmit, pedig fújtam neki Sterimarral is.
Figyelt kérdés
Hallottam erről a balzsamról, tényleg jó? Érdemes vele bekenni a hátát? Vagy mit tanácsoltok? Elvigyem a gyermekorvoshoz?2008. nov. 25. 12:34
1/9 anonim válasza:
igen,nagyon jó a balzsam az én kislányom is épp most volt náthás meg szörcsögött és mikor az esti füri után bekentem neki vele a kis hátacskáját sokkal könnyebben kapott levegöt és nem szörcsögött ugy!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor hozatok egyet, és este bekenem a hátacskáját.
2008. nov. 25. 13:16
3/9 anonim válasza:
Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nekünk is nagyon bevált.
Próbáld ki nyugodtan. Orrspray helyett vehetsz neki orrkenőcsöt is.
4/9 anonim válasza:
Bocsi csajok, csak érdekelne, hogy, hol lehet beszerezni ezt a balzsamot,és lehet-e 3hónapos babánál használni.
Ne haragudjatok,hogy nem a kérdésre válaszoltam.
Jobbulást kívánok!
5/9 anonim válasza:
Én gyógynövényboltban vettem.
És az van a betegtájékoztatón hogy 3 hónapos kórtól 3 éves korig ajánlott.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem a dm-ből hozták.
2008. nov. 25. 15:01
7/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló! Milyen orrkenőcsre gondoltál?
2008. nov. 25. 15:21
8/9 anonim válasza:
az orrkenőcs nem olyan hatásos mert a melléküregbe lévő váladékot nem tudja ugy meglazitani de a sray természetes is és nagyon hatásos is ,persze fujás után orrszivást kell végezni:)A kenőcsöt a patikába lehet beszerezni és nyugodtan lehet két hónapos kortól használni!Az ára azt hiszem olyan 900ft körül van!
9/9 anonim válasza:
Nekem a doki az Azulenol kenőcsöt ajánlotta,mert az orrsprayt nem szabad 7 napnál tovább használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!