Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is van így ezzel?

Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lányom öt hónapos múlt. Az éjszakái mostanában igen változóak. Azt tudni kell, hogy ezen a héten mellettem alszik a nagyágyon. Amikor az apja éjszakás akkor együtt alszunk ha nem akkor a kiságyában. Most mellettem aludt. Olyanokat csinál, hogy tegnapelőtt elaludt este hétkor és legközelebb hajnal fél ötkor kelt. Tegnap éjszak meg szinte felkelt kétóránként. Miért van ez? Ha a kiságyábna alszik akkor is ugyanez a helyzet, egyszer így egyszer úgy. Valamit rosszul csinálnék?
2008. nov. 25. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet. Kisfiam szombaton lesz 5 hónapos. És kb 2 hete egyáltalán nem hajlandó a kiságyába aludni. Próbáltam hogy elaltatom ölben, de amikor becsempészem 5 perc és felébred. Ezt eljátsza akár 20X is. Akkor már kénytelen vagyok a nagyágyba aludni vele, mert az apja meg korán kel és már sík ideg. Aztán van hogy mellettem is felébred állandóan, mint például ma éjszaka. Állandóan a cicimen csüng, ha meg nem adom neki akkor túr. (kitúrna az ágyból is ha hagynám:) )

Annyira tanácstalan vagyok én is.

2008. nov. 25. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet,hogy a jön a kis foga?Az biztosan zavarhajta éjjel.

Talán érzik ezeket a frontokat is.

Egyébként az én kislányom is (1 éves) a napokban sokszor felébred éjjel.Nekünk fog van a dologban.

Én egyébként direkt nem veszem magunkhoz,mert akkor annyira megszokná,hogy már nem is aludna a kiságyában:-)

2008. nov. 25. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Fél éves a lányom,és 3 hónapja két éjszakát aludt végig,az összes többinél felkeltett,volt olyan hét,h minden éjszaka óránként keltünk.A doktornő váltig állítja,h nem a foga miatt volt 3 hónapig nyűgös,csak akkor azt nem értem,h miután kibújt az első fog,akkor lett két átaludt éjszaka is.Aztán jön a második:S

H miért van,nem tudom.

2008. nov. 25. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom már 8 hónapos és 5 hónapos kora óta éjszakánként 2 óráként felébred. kb. 25 percig picit nevetgél, hasrafordul, lehajtja a fejét az ágyra, rugkapál. Aztán hanyatforditom, picit még enyeleg és visszaalszik. És néha kortyol a teájából.

Kitartás Nektek!

2008. nov. 25. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia. Az én lányom 6 hós és nálunk 2 dolog lehet, hátha nálatok is valamelyik közrejátszik. Az egyik a foga, tegnap vettem észre, hogy már a hegye áttörte az ínyét. A másik, hogy nagyon száraz a levegő (nemrég költöztünk ide) és nagyon szomjas. Ha nem mostanában került új helyre, akkor inkább a fogacskájára tippelek. Próbáld este lefekvés előtt bekenni dologéllel vagy dentinox-szal. És próbálgasd a saját ágyában altatni, én legalábbis nem vagyok híve a szülői ágyban való alvásnak, mert egy idő után nagyon nehéz visszaszoktatni.
2008. nov. 25. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:

mi 4.5hósak vagyunk,ugyan ez a helyzet.A legjobban az első hozzá szólóhoz hasonlítunk csak ha nem adok neki cicit ordít és nem fogad el semmit,se cumit se ölelést se semmit ,így van,hogy 2óránként cicizik és mellettem alszik el mikortól lefekszem-addig alszik ő is nyugiban.

a foguk miatt van,mert bizsereg-fájdogál nekik,ez egy dbig eltart majd még sajnos.HOMEOPÁTIA!Egy fogtechnikus anyuka

2008. nov. 25. 11:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket. Nálunk is így van mint az első válaszadónál, szinte kitúr az ágyból, mert egyre és egyre közelebb férkőzik éjjel hozzám. Majd megfogja a polómat és húz magához. Ha viszont a kiságyban alszik akkor meg óránként vsgx kétóránként felsír. Mégegyszer köszi mindenkinek
2008. nov. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!