Mi legyen a második neve?
Figyelt kérdés
Kislányt várunk, a vezetékneve Király, a kedvenc keresztnevünk pedig a Kornélia. De szeretnénk mellé egy második nevet is, valami egyszerű, de szép lánynevet keresünk.2020. jún. 23. 23:08
12/34 anonim válasza:
Szerintem azok közül amiket te írtál a Dóra vagy Róza illene legjobban a névhez.
13/34 anonim válasza:
Hanga, Hanna, Zóra, Zenina, Délia
14/34 anonim válasza:
Szerintem sem szerencsés ugyanazzal a kezdőbetűvel adni, mint amire az előző végződött.
Amiket felsoroltál abból nekem a Róza tetszik.
Ami pedig nekem jutott eszembe, az a Lia.
15/34 anonim válasza:
Emma a felsoroltakból. Nekem amíg csak az elejét olvastam, a Daniella ugrott még be
16/34 anonim válasza:
Róza vagy Dóra, az A-ra vegzodoeket enis kizarnam, a Lillat is mert Kornelia Lilla sok a “li”, meg a 2 E betus is jo lehet, de nekem a Dóra/Róza a nyerő!
17/34 anonim válasza:
"Ami pedig nekem jutott eszembe, az a Lia"
Persze, Kornélia Lia...
Nekem a felsoroltak közül a Dóra tetszik.
18/34 anonim válasza:
Magánhangzónál és gyakori neveknél szerintem nem gáz, ha két azonos betű követi egymást, szerintem jó az Anna.
19/34 anonim válasza:
Hülye kérdés, de ha nem tudtok második nevet, akkor miért ragaszkodtok hozzá? 🤷
20/34 anonim válasza:
Király Kornélia Krisztina
Király Kornélia Viktória
Király Kornélia Noémi
Király Kornélia Lili
Király Kornélia Kamilla
Király Kornélia Diána
Király Kornélia Kitti
Király Kornélia Réka
Király Kornélia Kinga
Király Kornélia Katalin
Király Kornélia Liliána
Király Kornélia Natália
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!