Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyenek ezek a nevek?

Milyenek ezek a nevek?

Figyelt kérdés
Ikreink fognak születni, egy kisfiú és egy kislány. Nektek hogy tetszenek ezek a nevek Vasi Vanda Dominika és Vasi Vince Endre.

2020. jún. 18. 23:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Végül a férjem vezetéknevét kapják, csak még ötleteltünk, hogy milyen nevek illenek az enyémhez 😉
2020. jún. 19. 10:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szépek.
2020. jún. 19. 19:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kolléganőm gyerekei is Vanda és Vince, nem ikrek, de szintén V-betűs családnévhez. :)

Én csak egy keresztnevet adnék és Vasi Dominika és Vasi Endre szerintem jobban hangzik.

2020. jún. 22. 15:44
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez a ti családotok, és nektek kell elfogadni leginkább, de a férjem nem tudom mit szólt volna hozzá, ha megszületik az első fiú gyermeke, és nem hogy a keresztnevét, de a vezetéknevét sem kapja meg. Ha a te vezetéknevedet kapja a fiú, akkor legalább az apa keresztneve legyen. Szerintem kell kompromisszum. Ha pl. apa vezetéknevét szégyenlitek, akkor apa is vegye fel a tiédet, és akkor nem kételkednek az emberek, de szerintem a mai világban ha Ács anyuka és Kovács apuka gyermekei Ácsok lesznek, akkor azt hiszik, hogy nem a férfié a gyerek, illetve nincs apjuk, ezért kapta anyuka nevét ... Nem akarlak bántani, kérlek ne vedd annak, nem tudom a történeteteket, de ez éppoly elgondolkodtató, mint amikor egy gyerek neve Eszmeralda lesz, és jajjjj csúfolni fogják. Hát ez is elgodolkodtató lesz és nem a gyerekeknek, hanem tanároknak, stb. de majd rá sem mernek kérdezni, mert ciki lenne.
2020. júl. 1. 12:25
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem ragaszkodnék a két passzoló névhez, mert játszótéren, vagy akár otthon Viniiiii, Vaniiiii kiáltásra pfú de rosszul hangzik :D de Endi Vani aranyos lenne :D
2020. júl. 1. 12:27
 16/18 A kérdező kommentje:
#14 nálunk sosem volt szokás, hogy az apa keresztnevét kapja a gyerek. A vezetéknevét viszont megkapják, úgyhogy nem értem a problémádat.😉
2020. júl. 1. 13:04
 17/18 anonim ***** válasza:
69%
Bocsánat, ha félre értettem. Te nő vagy és Vasi a vezetékneved. Ehhez néztél Vince Endrét. Ha férjed ezek közül valamelyik, akkor megkapná a keresztnevét a te vezetékneveddel. Tehát arra értettem, hogy Kovács Béla fia Horváth Elek ? Ha nem kapja meg se a vezetéknevét, se a keresztnevét, akkor nekem mindegy, de nálunk rosszul esne, ezért írtam, hogy nektek kell elfogadni a dolgot. Ha félre értettem, akkor bocsánat. Nem divatról beszéltem. Szép napot nektek!
2020. júl. 1. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A Dominika szép név,a Vanda kevésbé tetszik
2021. ápr. 7. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!