Milyenek ezek a nevek?
Figyelt kérdés
Ikreink fognak születni, egy kisfiú és egy kislány. Nektek hogy tetszenek ezek a nevek Vasi Vanda Dominika és Vasi Vince Endre.2020. jún. 18. 23:39
1/18 anonim válasza:
Nekem tetszenek, normális nevek.
2/18 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normális nevek. :)
5/18 anonim válasza:
Majd 10 év múlva mutast meg nekik ezt :D Szép nevek, és gratulálok!
6/18 anonim válasza:
Én csak a Vincét és Vandát adnám, az 1 keresztnevet szeretem:) De mind vállalható szép nevek. Gratulálok, jó egészséget Nektek!
7/18 anonim válasza:
A Vasi Vince Endre nem olyan jó
Nem a nevek, hanem az E-E miatt
8/18 anonim válasza:
Nekem a Vasi Vanda egy picit durva így. Vasi Vince lágyabb. És nagyon kihallom a Siva-t, aki a saivizmus legfőbb istene.
Vasi Viola Dominika
Vasi Vince Endre
Jobban passzolna.
De magával a keresztnevekkel szerintem nincs gond.
9/18 anonim válasza:
Így is vállalható, de szerintem kicsit sok a V így együtt. Én inkább megfordítanám a keresztneveket, Vasi Dominika Vanda és Vasi Endre Vince számomra jobban hangzik.
10/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek, de igazából teljesen jó, elfogadható nevek. Mondjuk a Vince kezd egyre felkapottabb, divat név lenni. Inkább az nem tetszik, hogy a vezetéknév és az első nevek is ugyanolyan betűvel kezdődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!