Mikor lehet a kicsik feje alá párnát tenni? Kislányom 1 éves, neki már lehet? Milyeneket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 07:09
1/8 anonim válasza:
Miét akarsz??
Egy felnőttnek sem egészséges.....
2/8 anonim válasza:
Az én 1 éves kisfiam feje alatt is pár napja párna van. Nem értettük,hogy miért sír egyből,ha be van téve az ágyába,köztünk meg miért alszik olyan jól,hogy fel sem kel... Kapott egy laposabb kispárnát (nem a nagyon lapos babapárnára gondolok) és lám,átalussza az éjszakát a saját ágyában.
3/8 gabszem válasza:
ha nem igényli akkor ne adj neki. nem jo a gerincének
4/8 anonim válasza:
akkor van értelme mikor a gyerek maga kéri vagy láthatóan szüksége van rá
az enyémek olyan 1,5-2 éves koruk között cipeltek be magukhoz párnát - onnantól van nekik
5/8 anonim válasza:
Nekünk olyan 2 éves volt a lányom, amikor elkezdte utánozni, hogy neki is kellene, mint ahogy tőlünk látta. Ekkor kapott egy nagyon vékony, szinte csak anyag párnát, azon alszik. Most 5 éves, és elégedett ezzel, az illúzió megvan. :)
6/8 anonim válasza:
Kb másfél évesen kapta meg az egyik kispárnánkat. Annyira élvezte, mikor befeküdt az ágyunkba, belefúrta magát a mi nagy párnánkba, hogy inkább adtunk neki egyet. Azóta elalváshoz követeli, ha véletlenül épp nincs az ágyá.ban
7/8 anonim válasza:
2-es válaszolónak:
Nálunk is ugyan ez van, köztünk olyan jót alszik a lányom, hogy fel sem kel, na ezt ma én is kipróbálom!! Hátha nem kelne fel éjszaka :) és milyen párnát adtatok neki? nagyot? kicsit?
8/8 anonim válasza:
Az én fiam is 1 éves korában fogta az én egyik kispárnámat, és kisajátította magának. Azóta ő is alszik a kiságyban, bár szerintem az illatomat érzi rajta, és azért. Kimosni is úgy szoktam, hogy a tiszta párnahuzattal alszok 2-3 napig, és utána húzom fel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!