Melyik név tetszik? Egyik szülő Angol anyanyelvű, masik magyar
10-es, az Emília volt a masik, amin gondolkodtunk, egyedül a jelentése miatt (versengő, vetélkedő) gondoltuk meg magunkat.
11-es nagyon jo jelentése van!
Nekem az Emma és az Elizabeth is tetszik, viszont az utóbbi sokkal elegánsabb, és többféleképpen becézhető.
Amúgy néhány válaszoló rosszul írta, az Elizabeth is adható Magyarországon csak -h nélkül, Elizabetként. Több ilyen nevű embert is ismerek.
Igen, 14-es jol mondod :) nekem egyebkent van Elisabeth (időre kt igy írva) nevű ismerősöm es o mondjuk full magyar, nem tudom, hogy intéztek el a szülei...
Elizabeth szerintem is elég elegáns hangzású.
A Hanna nevet is lehet itthon adni csak ugy “h” nelkul. Nekem mindegy de a ferjem szeretne ha angol írással lenne a nev akármelyiket is választjuk.
Jaaa es egyébként ha valami kérdezi en senkit nem pontoztam le, ez olyan kérdés, hogy nincs jo vagy rossz válasz, csak személyes preferencia ugyhogy nem ertem, akik lepontoztak embereket 😬🙄
Elizabeth, mert cuki a becézése. Lizzy
Nekem még tetszik az Isabelle, Sophie, Amelia/Amelie, Layla
Hasonló helyzetben voltunk, csak kisfiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!