A kérdező szavazást indított:
Doroti
Elina
Holli
Lotti
Melani
Melodi
Mici
Natali
83 szavazat
1/21 anonim válasza:
A kérdés az én esetemben úgy szólna, hogy melyik a legkevésbé gáz név. Egyik sem tetszik, nemhogy legjobban melyik. Nagy nehezen kiválasztottam a Lottit, de azt sem adnám.
2/21 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik.. Ha muszáj választani, akkor Elina, de az is csak azért, mert az hangzik a legkevésbé komolytalannak.
3/21 anonim válasza:
Nekem tetszenek. Nehéz válsztani. Natali azt hiszem a legjobban. De jó a Lotti is meg az Elina.
4/21 anonim válasza:
Hát nehéz választani. Nem azért mert szépek...
5/21 anonim válasza:
Lássuk be, azért a többséghez kellene egy frankó angol vezetéknév is. Kovács Melani elég hülyén hangzik, míg egy Melanie Smith egész jó.
De egyetértek néhány előttem szólóval, az Elina még tűrhető.
6/21 anonim válasza:
Elina vállalható. Sőt tetszik is, de eddig nem hallottam.
8/21 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. A legtöbb nagyon "idegen", a többi meg csak szimplán béna.
10/21 anonim válasza:
Én nem tudtam választani. Ha Natali helyett Natália lenne, akkor jobb lenne. Talán tényleg az Elina a legjobb, de az is elég távol áll tőlem. Ezek valóban inkább kutya, macska nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!