11/21 anonim válasza:
Sajnos nem tudtam választani, egyik sem tetszik.
12/21 anonim válasza:
Attól függ milyen állatnak. Embernek mind rettenetes, de ha csak ezek vannak akkor Elina, attól az egytől nem borulnék ki ha így hívnának.
13/21 anonim válasza:
Egyik sem igazán, talán a Lotti.
Elina olyan semmilyen.
Melani, Doroti, Melodi, Natali konkrétan bántjáknígy leírva a szemem.
A Holli elég rossz.
A Micivel remélem csak viccelsz.
14/21 anonim válasza:
Egyiket sem adnám, mert ezek kicsit túl extrák nekem...
15/21 anonim válasza:
Elina nagyon szép,én azt adnám.
A Melani, Doroti, Natali helyett a Melánia, Dorotea és Natália jobban hangzanak.
16/21 1112 válasza:
Hát, ezek közül a Dorotira mentem rá,de van már ezeknek a neveknek szebb alakjuk is, ami magyarosan is jobban néz ki. Illetve nem mindnek.
Pl Lotti nekem így túl becenévhatású, inkább Lorettát becéznék így; vagy pl most már létezik Dorotina is, az is úgy nekem komolyabb, kevésbé beceneves; vagy pl Natália. stb. Amúgy Elina se rossz, de én sokkal inkább Alinát adnék. Nekem A-val az az egyik kedvenc nevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!