Nekem a Kata:)
Szép név,és egy kedves ismerősöm jut róla eszembe
1. Barbara, Kata(lin(a))
2. Noémi
3. Vivien (de mondjuk ha nem becézzük Vivinek , akkor ugyanolyan szép, mint a Noémi, tehát úgy meg akkor holtverseny.)
4. Fanni szívesebben lennék, mint Hanna, nekem a Hanna az kicsit ilyen hideg, távolságtartó név, mert ilyen grófias, és hogy nem elegáns pl annyira így csak így önfeledten vicceskedni mondjuk, jól érezni magunkat talán ilyen közegben, hanem mondjuk ilyen etikett, meg távolságtartás van.
5.De egyébként a Fanni név sem tetszik, kicsit barátságosabb név, mint a Hanna, de nekem szóval tehát a Fanni az túl becenév -hatású. Tehát az meg azért nem tetszik nekem. Szóval 4. Fanni, 5. Hanna.
Legjobban a Noémi tetszik. Nagyon szép név.
A Hanna konkrétan évek óta benne van a top leggyakrabban adott 3 névben, szóval minden 2. kislány kb Hanna. Nagyon unalmas név emiatt.
Barbara szerintem hangzásra szörnyű, mint valami artikulátlan üvöltés, BABARAA. Nagyon nem tetszik.
Fanni számomra komolytalan, olyan becenév hatású.
Kata egyszerű, de szép. Katalinként nekem jobban tetszik, de a Kata sem rossz.
Vivien is tetszik, ez is olyan semmi extra, de szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!