Alábbi keresztnevek közül melyik tetszik a legjobban és miért?
Figyelt kérdés
Gréta, Gerda, Ágota, Zóra, Léda
(viszonylag hosszabb, 3 szótagos vezetéknévhez)
Nem ez fog dönteni, csak érdekel a véleményetek:)
2019. jún. 10. 11:34
1/25 anonim válasza:
Léda tetszik. :)
Egy barátnőmet hívják Lédának,ezért már kiskoromtól ez a név jön be leginkább.
2/25 anonim válasza:
Gerda.
Gréta ismerősöm van, ő egy kis ribizli, Ágota osztalytarsam volt, ő iszonyat beképzelt volt, Zóra nem tetszik, Lédanak pedig nem neveznék egy kislanyt
4/25 anonim válasza:
Gerda de a Grétáknak (és a Margitoknak) ma boldog névnapot!
5/25 anonim válasza:
Gerda, esetleg Gréta. De csak lágyabb hangzású vezetéknév mellé.
6/25 anonim válasza:
Hangzásra a felsoroltak közül a Gréta tetszik a legjobban. Hogy miért, azt nem tudom. Nem ismerek Grétát. Gerda önmagában ne tetszik, de Pikali Gerda után már megszoktam. Nem rossz. Ágota, Zóra nem jön be. Léda közepes nálam.
7/25 anonim válasza:
Léda, ez volt a lánynévjelölt mindkét terhességnél, de nemrég kiderült, a másofik is kisfiú :)
9/25 anonim válasza:
Mindegyik kimondottan szarul hangzik, tök felesleges megkérdezni, neked egyértelműen nem olyan nevek jönnek be, mint nekem. Ebből a legjobb a zora es a léda.
10/25 anonim válasza:
Gerda. A Zóra pedig rövid o-val, Zora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!