Melyik felállás a megterhelőbb, ikrek vagy kis korkülönbséggel született testvérek?
Más miatt nehéz a kettő.
Az ikrek felváltva bőgnek egész éjjel, aztán meg szaladhatsz kétfele másfél éves korukban.
A tesóknál viszont a melledről csüngő babával szaladhatsz a másfél éves után, és évekig nem alszanak egyszerre.
De hogy írjak valami biztatót is, nagy korkülönbségnél meg vagy nézheted a durcásan ciccegő kamaszt azt Alma koncerten, vagy csitíthatod a bömbölő egyévest a zeneiskolai koncerten. :))))
Szerintem az ikrek
Kifejtem:
Ha első gyerek egyedül is nagyon nehéz.. azonnal kettővel huhhhhaa
Ha 2. Alkalommal lesz ikrek.. akkor a van egy tesó..
- 2. Gyerekre lépés megint nagy váltás.. a 3. Állítólag sétagalopp
De akkor az a nehezített..
Akkor ideális, ha valaki 3 gyereket tervez.. és ikrek jönnek 2. Alkalommal.
Mert 2-3.’gyereknközt kicsi különbség nagyon nehéz.
Kihez alkalmazkodj?
/ 19 hónap van a gyerekeim közt.. 2-2,5 évet tervezünk a 3. Gyerek és a ketteske közt/
Szerintem meg a 2kissebb korkulonbsegu tesokkal.
Ha ikrek szuletnek, nyilvan nehez. De alapbol azt szokod meg. Nyilvan nem konnyu, elaltatod az egyiket, sir a masik.
De 2mas korosztalyu babaval-
Az egyik szopizik, esetleg fejd a tejet. A masik mar eszegetne minden felet. Jon a foga- a kissebb hasfajos.
Esetleg bolcsibe szoktatas-kissebb felugyeletenek megoldasa.
Nagyobb mar jatszana a jatszoteren de meg egyedul nincs el-kissebb a babakocsiba- sir mert szopizna.
Nagyobb csak 1x alszik max 2x kissebb meg kb egesz nap.
Altatasbol allna az egesz nap, de nagyobbal foglalkozni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!