Van itt még valaki, aki nem akar gyereket? Ha kérdezik, el mered mondani? Meg tudod fogalmazni, miért nem akarsz?
Szabad tudni hogy hány éves vagy?
A húszas éveim elején még én sem akartam gyereket, most vagyok 28 és a második kislányomat várom. Hidd el nekem idővel változni fog. Ha nem az sem gond, hiszen aki szeret az úgy szeressen ahogy van, a többiek meg nem érdekesek.☺️
Nekem pont fordítva van mint a kettes válaszolónak. Világ életemben gyerekek közt képzeltem el magam, sok is volt a családban, bébiszitterkedtem is, most hogy 28 leszek idén és több barátnőmnek is van már valahol elszivárgott a vágy.
A szüleimet nem igazán érdekli lesz e vagy sem, más véleménye pedig alapból nem nagyon érdekel.
24 éves vagyok, nekem nem úgy tűnik hogy olyan sokan érvelnek az mellett, hogy nem akarnak gyereket. A korombeliek fele terhes, a másik fele meg már belevágott a babaprojektbe.
Minden nőtől csak ennyit hallok: gyerek, gyerek, gyerek... én meg inkább beszélgetnék arról, mit ebédelt ma.
Nem hinném hogy változna, sok érvem van miért nem szeretnék, de egy sincs amiért igen.
Legtöbbször furcsán és nem értően néznek rám, ha közlöm, hogy nem akarok gyereket.
Ezért érdekelt, más ezt ki meri-e mondani, vagy inkább csendben marad.
bezzeganya.postr.hu/nem-leszek-rabszolga-en-nem-szulok-gyereket
Ezt találtam neked, Mi 37N/41F évesen vágtunk bele a baba projektbe, van még időd ezen aggódni. Tedd fel a kérdést újra 10 év múlva magadnak, addig éld az életet, és ne rágódj rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!