Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek 20-21-22 évesen...

Szerintetek 20-21-22 évesen teherbe esni a mai világban gáz? Úgy érzem megérettem az anyaságra és biztos párkapcsolatom van.

Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 23:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10-es, akkor te vagy a kivétel, akiről írtam. Nem csak a diploma ér valamit persze, ezt nem is tudom hol olvastad, én végig direkt szakmát írtam. Egy jó szakember sokkal többet tud keresni, mint pl én fogok a diplomámmal. De azért a matek nehezen jön ki. Nagyon ritka az, aki 18 évesen érettségizik, utána rögtön a számára tökéletes szakmát tanulja, utána meg rögtön kap is benne munkát. Örülj neki, és legyél büszke, hogy te ez vagy, de ez a fehér holló. A többség ilyen korban a csupasz popójára szül, mert nincs kedve dolgozni/tanulni, és ez tűnik a legegyszerűbb opciónak, pláne, ha van egy anyagilag lehúzható apajelölt is.
2020. jún. 12. 21:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!