Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukám folyamatosan azzal...

Anyukám folyamatosan azzal piszkál, hogy szüljek gyereket. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A történet az, hogy anyukám nagyon gyerekmániás. Mikor ő kicsi volt (az ő elmondása szerint) 7 gyereket akart. Hát, a 7 nem jött össze (Hál' Istennek), csak 3. Most viszont engem folyamatosan azzal piszkál, hogy hogy hogy nem akarok gyereket. Halkan megsúgom, 17 éves vagyok és hangozhat akármilyen betegen is másoknak, én egyszerűen még nem érzek semmiféle igényt arra, hogy gyerekem legyen. Fiatal is vagyok, egyetemre is szeretnék menni, nem kell nekem egy gyerek.

Mikor ezt ő meghallotta, akkor nagyon bepipult és még nagymamám is adta alá a lovat. Hogy én hogy lehetek ilyen degradált, hogy nem akarok gyereket szülni. A mostani kedvence az az, hogy én a lányokhoz vonzódom, ami nem igaz, mert volt 4 tartós kapcsolatom FIÚVAL, szóval erről ennyit.

Tényleg ilyen nagy hiba az, ha valaki nem akar gyereket?

2020. jún. 11. 08:50
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Szerintem találj ki valamit, ami őt idegesíti, és azt minden esetben mondd el neki, ha ezt a témát hozza elő. Azt is mondhatod, hogy ha meg lesz neki a hetedik, te csak utána szülhetsz, mert hogy nézne ki, ha az unokája öregebb lenne mint a gyereke. Megkérdezhetnéd, hogy kit nézett ki apának, az gyerekszerető-e, megfelelő-e a jövedelme, milyen lakással rendelkezik. Ezen kívül apád is elfogadja-e vejnek, és biztosan legyen ideje sokat foglalkozni a gyerekkel, mivel neked még hat évig az iskola viszi el az időd legnagyobb részét? Szóval ha csatát akarsz nyerni, és az egyik taktika nem válik be (hiába próbálod észérvekkel meggyőzni), akkor taktikát kell váltani (viszont kell szívatni).Természetesen megsérteni nem szabad.
2020. jún. 13. 02:47
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát basszus nem irigyellek, és szerintem már ne is haragudj, de beteges, amit anyud csinál. 17 évesen pont az a jó, hogy tanulni akarsz, képezni magad, és nem gyereket nevelni. Nem tudom mit lehetne kezdeni vele, nyílván ráderőltetni nem fogja tudni, de épp elég, hogy állandóan ez a téma. 26 vagyok, az első gyerekünkkel vagyok várandós, és bár szívem szerint kb már 2 éve szültem volna, még mai napig van bennem egy kis félelem, hogy felnőttem-e ehhez, mindent jól fogok-e csinálni, stb.

17 évesen élj, pasizz, tanulj, bulizz, és majd ha ott tartasz, a megfelelő kapcsolattal, érezni fogod, hogy vágysz gyerekre. De 17 évesen én sem vágytam még... :)

2020. jún. 20. 17:10
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anyud pont hogy akarna még gyereket, ahogy írtad is a bevezetőben. Csak valamiért nem lenne rá kepes. De rajtad élné ki a gyerek iránti vágyát, ha már ő nem tud szülni ... Te megszülnéd, anyád meg nevelné mintha sajátja lenne... Nem bántásból, de szerintem anyudnak és ahogy leírod nagymamádnak is lehet h vannak fejben gondjai...
2020. jún. 20. 17:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!